‘One minute’in gereği yapılmalı

Güncelleme Tarihi:

‘One minute’in gereği yapılmalı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2014 02:03

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İsrail’in Gazze saldırısı konusunda Başbakan Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek, “Salonlarda ‘One minute’ demek önemliydi ama şimdi onun gereği yapılmalıdır” dedi.

Haberin Devamı

CHP Köln Teşkilatı’nın yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda Almanya’da yaşayan seçmenleri bilgilendirmek için Krefeld’deki Eğitim, Kültür ve Entegrasyon Derneği’nde (EKIN) düzenlediği toplantıya katılan Sarıgül, özetle şunları söyledi: “Türkiye'de bir cumhurbaşkanlığı süreci var, dünyada da önemli gelişmeler yaşanıyor. Dünyada gelişen her olaya da bakmamız gerekiyor. Özellikle Gazze'ye yapılan operasyonlar, Gazze'ye yapılan insanlık dramı, insanlık suçu bizi gerçekten üzmekte. Ama bu noktada ülkeyi 12 yıldır yöneten AK Parti iktidarına şunu söylüyoruz: Derhal yaptırımlarınızı ve uygulamalarınızı ortaya koyun ve mutlaka bu insanlık dramını susturun. Salonlarda Şimon Peres'e koymuş olduğunuz 'One minute' tavrının gereğini yerine getirmenizi tüm yurttaşlarımız beklemekte.

Haberin Devamı

SANDIKLARI KORUYAMADIK

(Katılımcılardan birinin ‘Erdoğan'a yol verenlerin size destek vermemesine rağmen CHP'nin oyunu İstanbul'da yüzde 7.5 artırdınız’ sözleri üzerine) Aldığımız seçimi verdik. Oyumuzu 1 milyon yükseltmemize rağmen, sandıkları koruyamadığımız için seçimleri verdik. İstanbul'u kazanmamız lazımdı ve ben İstanbul'u kazanmış birisi olarak karşınızda bulunuyor olacaktım. Ben netice adamıyım, başarısızlığı asla kabul etmem.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!