Trabzonspor istedi ama Beşiktaş'ı seçtim

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor istedi ama Beşiktaşı seçtim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2014 00:00

Demba Ba, “Trabzonspor beni transfer etmeye çalışmıştı. Ancak kabul etmedim. Menajerim Beşiktaş’la görüştü ve karşılıklı olarak anlaşmaya varınca buraya geldim. Şu anda her şey gayet güzel gidiyor. Çok mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

YENİ sezon hazırlıklarını İngiltere’de sürdüren Beşiktaş’ın Chelsea’den transfer ettiği yıldız golcü Demba Ba, basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Senegalli golcünün sözlerinden satırbaşları şöyle oldu...
- Burada gayet iyi bir şekilde karşılandım. Herkes bana iyi davranıyor. Transferde her şey gayet yolunda gitti. Önce menajerim Beşiktaş ile görüştü. Benim gelmek istemem, onların da beni istemesi transferi gerçekleştirdi. Daha önce Türkiye’den tek teklif, Trabzon’dan gelmişti ama kabul etmedim.
- Feyenoord iyi bir takım ama çok önemli oyuncularını kaybettiler. Tecrübeli bir takım, bizim için zor bir eşleşme olacak. İstanbul’u henüz keşfetmedim ama gezeceğim. Müslüman bir ülkede yaşamının pratikte verdiği kolaylıklar olacak.

Haberin Devamı

‘SOW BENDEN ÇOK GOL ATARSA ONA SAAT ALACAĞIM’

GELECEKTE Drogba ve Sow gibi takdir edilmek benim için önemli. Sow ile çok iyi arkadaşız ama saha içinde bu arkadaşlık olmayacak. Sezon sonunda Sow benden daha fazla gol atarsa ona saat alacağım.
- Kronik sakat değilim. Son 4 yılda oynadığım maçlara bakılırsa bu sakatlık dedikoduları ile ilgili cevabı bulabilirsiniz. Başkanımız benimle ilgili söylediklerinde zaten gerekli düzeltmeleri yaptı.
- Forma için tabii ki rekabet olacak. Bu daha önce oynadığım takımlarda da böyle oldu. Taraftarı çok seviyorum. İzlediğim maçlarda onların Türkiye’nin en iyisi olduğunu gördüm. 9 numarayı aldım çünkü 19 boş değildi. Sezon içinde neden 19 numarayı sevdiğimi açıklayabilirim.

Tek ya da çift forvet fark etmez

TAKIMIN sisteminin tek ya da çift forvet üzerine kurulu olması benim için fark etmez. Her durumda elimden gelenin en iyisini yapmak için sahada olacağım.

İslam dünyasının durumuna üzgünüm

ŞU an İslam dünyası zor günler geçiriyor. Suriye’de, Gazze’de, Orta Afrika’da olanları görünce çok adaletsizlik olduğunu görüyorum. Ramazan ayında bunların olmamasını dilerdim. Hiçbir şey olmasa bile insanlar oralara bir takım maddi yardımlar yapabilir. Her zaman haktan ve doğruluktan yana mesaj vermek gerekir. Herkes dua etsin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!