Kadınlardan Nuri Alço'ya yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Kadınlardan Nuri Alçoya yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 16:26

DENİZLİ'de çekilecek olan 'Altın Horoz' filminin tanıtım toplantısına katılan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço'ya özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi. Alço'nun etrafını saran kadın hayranları, fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Haberin Devamı

Kentte Eylül ayında çekimine başlanacak Altın Horoz adlı sinema filminin yapımcılığını Aysel Arpacı, yönetmenliği de Ahmet Arpacı üstlendi. Filmin, Kütahya'dan yola çıkan 4 kişinin 'deniz' diye Denizli'ye gelip, burada efsane altın horozu aramalarını konu aldığı belirtildi.

Filminde Yeşilçam'ın ünlü isimleri Nuri Alço, Yılmaz Köksal, Halit Akçatepe, Salih Kalyon, Ayşen Guruda, Selda Alkor, Ahmet Arıman ile yeni nesilden Murat Arkın, Ersin Korkut, Fulya Zenginer ve Melih Ekener'in de aralarında bulunduğu oyuncuların rol almasının beklendiği belirtildi. Filmin tanıtımı için Denizli'de Marla Restoran'da düzenlenen yemeğe Nuri Alço da katıldı.

GAZOZ ESPRİLERİ

Denizli'de bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Alço, filmin kentin tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi. Daha sonra Vali Yardımcısı Ali Sözen, sanatçılara teşekkür plaketi verdi. Yemekte en çok ilgiyi Nuri Alço, çekti. Alço'nun etrafını saran kadın hayranları fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Fotoğraf çektirenler, Alço'ya sık sık gazoz esprileri de yapınca geceden kahkaha sesleri yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!