'O kare bin kelimeye bedel'

Güncelleme Tarihi:

O kare bin kelimeye bedel
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 16:13

Melo, Türkiye Kupası finali sonrasında çok tartışılan Demirören protestosu hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Hürriyet'in " Bu konu üzerinden belki zaman geçti ama sen hiç Yıldırım Demirören'in elini sıkmaman ile alakalı açıklama yapmadın" sorusuna " Aslında bir şey demeye ve yorum yapmaya da gerek yok. O günkü resim çok şeyi anlatır. Orada gözüken görüntü ve kare 1000 tane kelimeye bedel" dedi.

Melo, Brezilya Milli takımı hakkında "Brezilya’nın Dünya Kupası’ndaki aldığı sonuçlara herkes gibi bende üzüldüm. Beni bu sonuç çok üzdü. Bu konuda ne söylesem yanlış anlaşabiliyor Brezilya’da ve farklı algılanıyor. Arkadaşlarım ve ülkem için çok üzüldüm.

GS’DA MUTLUYUM
Ben Galatasaray'da mutluyum, hem de çok mutluyum. Eğer transfer için bir soru varsa bunun muhatabı başkanımızdır… Melo, Prandelli’yi tanıyan bir kişi olarak onu biraz anlatır mısın sorusuna, “Prandelli’yi bekleyip görmeniz lazım. kesinlikle fark yaratacaktır. Prandeli hakkında konuşmam gerekirse şu ana kadar çalıştığım teknik adamlar içinde ilk sırada yer allır. Onu konuşmak için saatler yetmez. Sabaha kadar Prandelli hakkında konuşabilirim. Bu noktaya gelmem ve İtalya'da başarılı olmam da onun etkisi çok büyük" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray tarihinde en fazla forma giyen 10 yabancı futbolcu arasında yer aldığı hatırlatılan Melo “Tarihe geçmek çok önemli ama kupalar ve şampiyonluklar kazanarak tarihe geçmek istiyorum. 10. Olmuşum beşinci olmuşum hiç önemli değil Türkiye’de tüm kupaları kaldırdık. İlk hedef olarak 4.yıldızı kazanarak takımımla tarihe geçmeyi tercih ederim" diye konuştu. Emre Belözoğlu ile derbide yaşadığı tartışma ve Süper Kupa finali ile ilgili ise 'rakip takım hakkında konuşmak istemiyorum' diye " Rakibin bir oyuncusu ile konuşmak istemiyorum. İki kez süper kupayı kazandık onlarda kazanmak istiyor önümüzde zorlu bir maç var. Biz Yine bu kupayı kazanmak istiyoruz" diye konuştu

Sabri’nin gönderilmesinin ardından kaptanlık beklentisi var mı sorusuna Melo "Kaptanlık takımda yer almaktır, lider omaktır soyunma odasında da lider olmaktır. Ben zaten Galatasaray'a geldiğimden bu yana kaptan gibi bu sorumluluğu üstleniyorum" dedi. Drogba’nın gidişi Olcan’ın gelişi ile ilgili olarak "tabi bu iki karşılaştırma yapılmaz ama Olcan ligin en iyisi olacak. Ben bu transfere çok sevindim. Çünkü Olcan'ı çok beğeniyordum. en iyi transfere imza atıldı. Bize antermalardaki performansı çok iyi yeni sezonda çok yardımcı olacak bize.. çok çalışkan birisi..

Haberin Devamı

Diego ile çok iyi arkadaşız. eşlerimiz çok iyi arkadaşlar. fakat diego benim saha dışında arkadaşım. Saha içine girene kadar Diego benim dostum. Ama saha içinde bu durum değişecektir. Kendisi dostum ama sahada herşey farklı..

PİRLO SORUSU ODA GELİRSE ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ALIRIZ
Pirlo, Lavezzi ve birçok isim Galatasaray'a yazılıyor.hepsi gelirse Şampiyonlar Ligini alırız.

Gazze olayı ile ilgili ,,
Basın toplantısında melo dün sosyol medya adresinden paylaştığı Gazze fotoğrafı ve yoruma da açıklık getirdi. Bİr gslı olarak değil insan olarak yaptım bu yorumu. Benim dört tane çocuğum var. Orada haksız yere ölen çocuklar ve yaşlı inşalar var. Şu anda yapılması gereken gslı futbolcu ya da vatandaş olarak oradaki insanlara dua etmek. Kimseni şüphesi olmasın ki sürekli dualar ediyorum. Bu olay çok üzücü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!