Yarım yüzyıl yaşında

Güncelleme Tarihi:

Yarım yüzyıl yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 12:25

Ünlü oyuncu Sandra Bullock 26 Temmuz'da 50 yaşında olacak.

Haberin Devamı

'Gravity' adlı filmde geçirdiği bir kazanın ardından uzayda yaşam savaşı veren Sandra Bullock gerçek hayatta da yükseklerde uçuyor. Ancak canlandırdığı astronot gibi ölüm kalımla mücadele etmek yerine Bullock filmin getirdiği 700 milyon doların yanı sıra Oscar adaylığın keyfini sürüyor.

HERŞEY ALMANYA'DA BAŞLADI

Yarım yüzyıl yaşında

Komedi, aksiyon ve dramlarda oynayarak her alanda başarı gösteren 'Sandy' kaprisli olmadığı için kamera arkasında da sevilen oyunculardan biri.

"Kör Nokta" (The Blind Side) filminde gösterdiği performans için en iyi oyuncu seçilen Bullock, 2010 yılında ilk kez Oscar ödülünü kazandı. Ödülü karşılamak için sahneye çıkan Bullock, gözyaşları içinde 2000 yılında kanserden ölen Alman annesine teşekkür etmişti.

Haberin Devamı

Amerikan askeri olan babası opera sanatçısı olan annesi ile Bayvera'da tanışıp aşık olmuştu. Almanya'da dünyaya gelen Sandra, hayatının ilk 12 senesini kardeşi Gesine ile Nürnberg şehrinde geçirdi. Hala Almancaya hakim olan Bullock Alman yemeklerine hayran olduğunu birçok kez dile getirmişti.

İSTEDİĞİ HERŞEYE SAHİP
Reality Şov starı olan kocası Jesse James'in kendisini aldattığı haberi ortaya çıktığı sırada Ocak 2010'da üç aylık olan Louis'i evlat edinmişti. Bu yaşadıklarının ardından Bullock, verdiği bir demeçte istediği herşeye sahip olduğunu söyledi.

YILLIK KAZANCI 51 MİLYON DOLAR
ABD'nin ekonomi dergisi Forbes'un haziran ayında açıkladığı dünyanın en iyi kazanan oyuncular listesinde Bullock yılda 51 milyon dolarlık bir kazançla (38 milyon euro) 36. sırada yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!