En kolayı G.Saray maçları

Güncelleme Tarihi:

En kolayı G.Saray maçları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 01:38

“Zor bir ligimiz var ama fikstüre bakıyorum yine en kolay görünen maç Galatasaray derbisi. Onları sürekli yeniyoruz. Bu durum bizde bir alışkanlık haline geldi. Diğer maçlarımız için hiçbir tahminde bulunamam. Çünkü hepsi çok zor geçecek.”

Haberin Devamı

FENERBAHÇE yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası’ndaki tesislerinde sürdürürken, kampta bulunan Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu çarpıcı açıklamalar yaptı... Basın mensuplarıyla önceki akşam sohbet toplantısında buluşan Mahmut Uslu, yeni sezon, takımın son durumu, ezeli rakipleri Galatasaray ve 3 Temmuz süreciyle ilgili konuşurken şunları söyledi...
- Türkiye’de futbol oynamak kolay değil. Bizim ligimiz zor bir lig. Ancak, Fenerbahçe için en kolay maçlar, Galatasaray ile oynadığımız maçlar. Fikstür çekildi ve baktım. Yine en kolay maçımız Galatasaray karşılaşması olarak görülüyor.

3 PUAN BiZiM iÇiN ALIŞKANLIK OLDU

- O derbiyle ilgili konuşuyorum. Diğer maçlarımız çok ama çok zor. Bir sonuç söyleyemem. Ama, Galatasaray’ı sürekli yeniyoruz. Bu durum alışkanlık haline geldi. Yine kolay bir galibiyet alacağız. Geçen sezonki gibi bir şampiyonluk yaşayacağız. Puan farkı olacak.

22 bin maille şikayet ettiler

Haberin Devamı

- 3 TEMMUZ sürecinde ağır darbe yedik. Galatasaray ile Trabzonspor, UEFA’ya sürekli mail ve mektup gönderdi, bizim hakkımızda şikayette bulundu. Sadece Alasdair Beill adlı UEFA müfettişine 22 bin mail ve 15 bin mektup gitti. Bu sadece bir müfettişe gidenler.

FENERBAHÇE İLE TÜRKİYE’Yİ SATTILAR

- 22 maçta şike yaptığımızı iddia ettiler, bunu konuştular, yazdılar, çizdiler. Bizi bile bile linç ettiler. Ben daha önce de söyledim, Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi sattılar. Bize yapılanları Tanzanya’da yapsan adamı ipe götürüp, asarlar. Bize karşı psikolojik bir harekat başlatmak istediler ama bunu gerçekleştiremediler. Üzerimize oynanan tüm oyunların üstesinden gelmeyi başardık.

Yine gülen biz oluruz

- BU sezon da şampiyonluğa ulaşacağız. Yeni transferimiz Brezilyalı Diego ile daha da güçlendik. Kadromuzun kalitesi ortada. Sezon başlayınca bizi yine zor bir dönem bekliyor ama sonunda yine gülen taraf olacağız.

Sürpriz bir cevap aldık

- AZİZ Yıldırım’ın Anayasa Mahkemesi’ne yaptığı bireysel başvuru kararıyla ilgili cevap bekliyorduk. Adalet Bakanlığı’ndan o yanıt geldi. Beklediğimizden çok daha olumlu bir yanıt verdiler bize.

Haberin Devamı

Uslu’dan 30 bin TL’lik tazminat davası

- MAHMUT Uslu, Facebook’da kendisine hakaret ederek kişilik haklarına ağır saldırıda bulunduğunu iddia ettiği eski voleybolcu Nur Gencer’e 30 bin TL’lik maddi tazminat davası açtı. Gencer, “Bu günlerde iki kişi tam iyot gibi ortaya çıktı. İkisinin de ortak özelliği “dönek” ve “kıvrak” olmaları, biri Haşim Kılıç ötekisi Mahmut Uslu” demişti. Ayşegül USTA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!