Mert yüreğimizi ağzımıza getirdi

Güncelleme Tarihi:

Mert yüreğimizi ağzımıza getirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 01:27

Akşam idmanında başına aldığı darbe sonrasında yere yığılan 19 yaşındaki file bekçisi hemen ameliyata alınırken hayati tehlikesi olmadığı açıklandı. Mert 2-3 gün sonra taburcu edilecek.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’un, pilot takımı olan 1461 Trabzon’da kiralık olarak forma giyen 19 yaşındaki file bekçisi Mert Danışmaz, önceki akşamki antrenmanda herkesi korkuttu. Mert, çalışmada başına aldığı darbe sonrası beyin kanaması geçirdi. 1461 Trabzon’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki çalışmasında yere yığılan genç oyuncu Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı.

2-3 AY OYNAMAYABiLiR

BEYİN kanaması geçirdiği tespit edilen ve hemen ameliyata alınan Mert Danışmaz’ın hayati tehlikesinin olmadığı ve 3 günlük tedavinin ardından taburcu edileceği öğrenildi. Genç kaleci Mert’in 2-3 ay sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Trabzonspor da internet sitesinden, “Geçmiş olsun Mert” başlıklı bir açıklama yayımladı.

FUTBOLA DÖNECEK

Haberin Devamı

BORDO mavililer resmi sitedeki açıklamada, “1461 Trabzon’da kiralık olarak forma giyen kalecimiz Mert Danışmaz, idmanda kafasına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirdi. KTÜ Farabi Hastanesi’nde bir operasyon geçiren Mert’in hayati tehlikesi bulunmuyor. Genç kalecimize geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz” denildi.

Mert yüreğimizi ağzımıza getirdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!