Başkan’ın transfer rotası

Güncelleme Tarihi:

Başkan’ın transfer rotası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 00:35

Fikret Orman, Gökhan Töre ve Moledo’yu almak adına Moskova’ya gitti. Siyah beyazlı başkanın ikinci durağı, River Plate’li yöneticilerle görüşüp Lanzini’deki son pürüzleri çözmek için Londra olacak. Ardından başkan Orman, İstanbul’a dönecek.

Haberin Devamı

YENİ sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta transfer görüşmelerinde bizzat rol oynayan Başkan Fikret Orman adeta Evliya Çelebi’ye döndü. Teknik direktör Slaven Bilic’in listesindeki oyuncularla anlaşmak için yoğun mesai yapan Beşiktaş Başkanı, 6 günde 7563 kilometre yol kat edecek. Fikret Orman’ın yolculuğu, Gökhan için Rubin’le görüşmek adına, kongre üyesi Arif Çelik ile 17 Ağustos’ta Moskova’ya giderek başladı.

MOSKOVA’DA GÖKHAN PAZARLIĞI

BEŞİKTAŞ Başkanı Orman, Rusya’da Gökhan’ın transfer edilmesi konusunda tüm işlemleri tamamladı. İki gün Moskova’da kalan Orman, buradan ayrıca Metalist Kharkiv’in oyuncusu Moledo için de fikir alış verişi yaptı. Fikret Orman her ne kadar bu oyuncu için istenen bonservis rakamını yüksek bulsa da pazarlıklarını Moskova’da sürdürüyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ DÖNÜYOR

Haberin Devamı

TRANSFERDEN tam yetkili Orman, Moskova’dan sonra Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba için sıkça gittiği Londra’ya bu kez başka bir oyuncu için uçacak. Kartal’ın 1 numarası, yarın İngiltere’de Lanzini’nin kulübü River Plate yöneticileri ile bir araya gelecek. Göreve geldiği günden bu yana ailesine daha az zaman ayırıp kulüp için fedakarlık yapan Orman çarşamba günü İstanbul’a dönecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!