‘Teknoloji dönüşüm’ haritası

Güncelleme Tarihi:

‘Teknoloji dönüşüm’ haritası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 01:00

TURKCELL son 3 yılın teknolojik dönüşüm haritasını çıkardı.

Haberin Devamı

“Akıllı Şirket” skorları il bazında değerlendirildiğinde Türkiye’nin ve şirketlerin teknoloji kullanım haritalarının zaman içinde değişim gösterdiği görüldü. İzmir, Antalya, Bursa, Konya ve Mersin illerinde şirketlerin teknoloji dönüşümleri ivme kazandı ve listede daha üst sıralarda yer aldı.
30 ilde 50 binin üzerinde kurumsal müşterisiyle birebir temasa geçildiğini anlatan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, bilgi ve mobilite çağında teknolojik dönüşümün tüm şirketlerin başarı yolunda vermesi gereken bir sınav olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Fark yaratmak, çevik, akıllı, rekabetçi ve verimli bir şirket olmak için teknolojiyi ve mobil iletişimin sunduğu olanakları iş süreçlerine entegre etmek gerekiyor. Türkiye kurumlarımızın, şirketlerimizin yatırımları, teknolojileriyle büyüyor, gelişiyor. Şirketlerimizin gelişiminde akıllı, mobil ve gerçek zamanlı şirket olmaları için her birine özel çözüm sunmak yıllardır önceliğimiz.”
Akıllı Şirket skorları il bazında değerlendirildiğinde Türkiye’nin ve şirketlerin teknoloji kullanım haritalarının zaman içinde değişim gösterdiği görüldü. İzmir, Antalya, Bursa, Konya ve Mersin illerinde şirketlerin teknoloji dönüşümleri ivme kazandı ve listede daha üst sıralarda yer aldı. Antalya Akıllı Şirket skorunda sıçrama yapan illerin başınad geldi.


En mobil iller

Haberin Devamı

Sıra 2011 2014

1 İstanbul İstanbul
2 Ankara Ankara
3 Sakarya İzmir
4 İzmir Antalya
5 Kocaeli Bursa
6 Bursa Kocaeli
7 Antalya Konya
8 Adana Adana
9 Gaziantep Mersin
10 Mersin Gaziantep



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!