Öfkeli eşten baba evine pompalı baskın

Güncelleme Tarihi:

Öfkeli eşten baba evine pompalı baskın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 01:16

Eşinden şiddet gören M.Ş., 8 aylık kızıyla baba evine yerleşti. Karısını eve dönmesi için tehdit eden savuran koca U.Ş., kayınpederi Ali Rıza Ö.’nün önce işyerini kurşunladı sonra evinin basıp, pompalı tüfekle yaraladı. Firari koca U.Ş.’nin, eşi M.Ş. ve kardeşlerini “Sırada hanginiz var” diyerek öldürmekle tehdit ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Ankara’da geçtiğimiz yıl U.Ş. (24) ile hayatını birleştiren M.Ş.’nin (29) evliliği, eşinin uyguladığı şiddet nedeniyle kabusa döndü. Yaşadıklarına dayanamayan M.Ş., yaklaşık 2,5 ay önce sekiz aylık kızı A. ile birlikte Cevizlidere Huzur Mahallesi’ndeki baba evine döndü. Eşini geri götürmek isteyen U.Ş., defalarca kayınpederinin evine geldi. Her seferinde olumsuz yanıt alan U.Ş., işe M.Ş. ve kayınpederi Ali Rıza Ö.’yü (64) tehdit etmeye başladı. Ali Rıza Ö.’nün çalıştığı taksi durağını kurşunlayan Ş. kayınpederini yaraladı. Israrından vazgeçmeyen Ş., sabaha karşı yine eşinin yaşadığı evin kapısına dayandı. Bu kez de olumsuz yanıt alan Ş., yanında getirdiği pompalı tüfek ile kayınpederi Ali Rıza Ö.’ye tek el ateş edip, olay yerinden kaçtı. Yüzü tanınamaz hale gelen baba Ö., kanlar içinde yere yığıldı. 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahaleyi gerçekleştirdiği Ali Rıza Ö. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yoğun bakım servisinde makinelere bağlı şekilde yaşam mücadelesi veren Ö.’nün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kayınpederine ateş ettikten sonra kaçan U.Ş. ise emniyet güçlerince her yerde aranıyor.

Haberin Devamı

SÜREKLİ ŞİDDET GÖRÜYORDUM

Eşinden şiddet gören M.Ş., boşanmak istediğini ve 2,5 ay önce kızı A ile beraber ailesinin yanına taşındığını söyledi. Evliliklerinin birinci yılı dolmadığı için resmi olarak boşanma davası açamadığını belirten Ş., “Ayrılmak istediğim eşim evliliğimiz boyunca bana şiddet uyguladı. Ailemin yanına taşındığımda barışmak için sürekli telefonla aradı. Önceleri iyi niyetle çocuğunu görmek istediğini söylüyordu. Daha sonra niyetinin yeniden barışmak olduğunu anladım. Bunu istemediğim için görüşmeyi kestim. Elinde pompalı tüfekle evimizin kapısına dayanıp bize tehditler savurdu. Babamın çalıştığı taksi durağını kurşun yağdırdı. Babam yaralandı ama yakalanmadı. Birçok kez polis ve savcılığa şikayette bulundum ancak kimse bizim güvenliğimizi sağlamadı. Son gelişinde pompalı tüfekle babamı öldürmek istedi, başına ateş etti. Şu anda babam yaşam mücadelesi veriyor ama hala yakalanmadı ve evimizin etrafında dolaşıyor. ‘Sırada hanginiz var’ diyerek beni ve kardeşlerimi de tehdit ediyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!