Doğaya Dokunuyorum’a şenlikli kapanış

Güncelleme Tarihi:

Doğaya Dokunuyorum’a şenlikli kapanış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 01:25

Başkentli çocuklar, “Doğaya Dokunuyorum” etkinliği ile doğanın hakimi değil bir parçası oldukları bilincini kazandı. Etkinlik boyunca, yaptıkları çevre temalı maketleri ve resimleri sergileyen çocuklar kapanış töreninde doyasıya eğlendi.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi’nin çocuklara, doğanın hakimi değil bir parçası oldukları bilincini kazandırma amacı taşıyan “Doğaya Dokunuyorum” etkinliğinin kapanışı Çansera’da düzenlenen şenlikle gerçekleşti. Çocukların yanı sıra ailelerin de yer aldığı şenliğin açılış konuşmasını yapan, Çankaya Belediyesi Başkanvekili Selçuk Dereli, çocukların her şeyin en güzelini hak ettiğini belirterek, Çankaya Belediyesi’nin her zaman yanlarında olacağını ifade etti. Dereli, etkinliğin yürütücüleri arasında yer alan Ankara İzcilik İl Temsilciliği, Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı Ankara İl Temsilciliği, Aktif Felsefe, Sinemart, Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı temsilcilerine teşekkür plaketi verdi.

BERKİN ELVAN UNUTULMADI

Çocuklar, Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu eğitmenlerinin müzik ziyafeti sunduğu şenlikte doyasıya eğlendi. Kendi aralarında düzenlenen yetenek yarışmasında, birbirinden güzel şarkılar söyleyen çocuklar, sihirbaz gösterisini ise büyük bir heyecan ve merakla izledi. Bu yılki konusu “elektromanyetik atıkların canlılar üzerindeki etkisi” olarak belirlenen etkinlik boyunca, yaptıkları çevre temalı maketleri ve resimleri sergileyen çocuklar, arkadaşları Berkin Elvan’ı da unutmadı. Gezi Direnişi’nde yaralanmasının ardından hayatını kaybeden Elvan’ın heykelini yapan çocukların, Soma maden faciası ve Gezi Direnişi’ni temsil eden resimleri de büyük ilgiyle izlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!