Önder Özen benim yüzümden gitmedi

Güncelleme Tarihi:

Önder Özen benim yüzümden gitmedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2014 00:22

Beşiktaş İkinci Başkanı, “Önder Özen’in istifasının sebebi kesinlikle ben değilim. Onun görevini bırakmasını beklemiyorduk” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta Önder Özen’in istifa etmesinin sebebi olarak gösterilen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, “Özen’in benim yüzümden istifa ettiği haberleri doğru değil. En azından ben böyle biliyorum” dedi.
Sportif direktör adaylarının şu an için belli olmadığını söyleyen Çebi, “Önder Özen’in istifasını beklemiyorduk. Hocamızın kurmuş olduğu bir düzen var. Fikret Orman futbol şubesinin başına geçmemi istediğinde 1 ay cevap vermedim. Ama sonra Önder Özen, futbol şubesinin başına geçmemi istedi. Bu konuda da ısrar etti” diye konuştu.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Çebi şunları söyledi...

‘DEMBA BA İÇİN TARAFTARA TEŞEKKÜR EDERİZ’

LANZINI ile Gökhan Töre bilindiği gibi transfer listemizdeler ve durumları değerlendiriliyor. Başka alternatifler de var.
- Demba Ba organize bir çalışmayla transfer edilmiştir. Kendisini ikna etmemizde etkili olan Beşiktaş taraftarına teşekkür ederiz. ’
- Feyenoord’a saygı duyuyorum. Yapmamız gereken tek şey; iyi oynayıp Şampiyonlar Ligi ön elemesinde tur atlamak.
- İbrahim Toraman’ın takımda kalmasını yöneticiler olarak istiyoruz. Ancak son kararı tabii ki teknik heyet verecek.

Haberin Devamı

Kartal’ın rakibi Oostende

BEŞİKTAŞ İngiltere kampı kapsamında bugün TSİ 21.30’da Belçika’nın Oostende takımıyla hazırlık karşılaşması oynayacak. Siyah beyazlılar perşembe günü de Alman Mainz 05 ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!