İş dünyasının Gazze tepkisi

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasının Gazze tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2014 01:01

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak: “İsrail’in Gazze’ye yönelik yapmış olduğu zorbalığı ve şiddeti kınıyoruz.”

Haberin Devamı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan: “Filistin’de orantısız güç kullanımının yarattığı yeni bir insanlık dramı yaşanıyor. Bu dram, biran önce son bulmalı.”
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar: “İnsanlık dışı saldırılar utanç vesilesidir. İsrail, Gazze’ye ambargo uyguluyor. Ambargonun kalkması, saldırıların durması kadar önemli.”
Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi: “Gazze’ye yapılan operasyonda masum insanlar hedef alınıyor. Tüm dünyayı saldırıların durdurulması için göreve çağırıyoruz.”
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON): “İsrail’in, mazlum insanlara karşı yürüttüğü zulüm için artık geri sayım başladı. İsrail, daha insani tavırlar takınmalı. Filistinli kardeşlerimize sabır diliyoruz.”
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert: “İsrail’in yaptığı insanlık dışı saldırıları kınıyoruz.”
İstanbul İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Zekeriya Mete, “Türkiye’nin bu konuda inisiyatif alıp akan kanın durması için aktif çalışmalar yapması gerekiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!