Gazete mi ek mi okumak istersin?

Güncelleme Tarihi:

Gazete mi ek mi okumak istersin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2014 17:51

ING Bank’ın kişiye özel fiyatlandırmalı ihtiyaç kredisi ürününden ilham alarak Hürriyet ile işbirliğine gidilen uygulama kapsamında Hürriyet Gazetesi okurları 20 Temmuz Pazar günü ana gazete veya hafta sonu eklerini ayrı ayrı alma imkânına sahip olacak.

Haberin Devamı

Söz konusu uygulamada bankanın “risk skoru bazlı fiyatlandırma modeli” hizmetinden ilham alındı. “ING’den ihtiyaç kredisi alırken başkalarının yükünü taşımıyorsam istediğimi okuma Hürriyetim de olmalı” diyenler için gerçekleştirilen kampanya kapsamında okurlara “gazete okumak isteyene gazete, ek okumak isteyene ek” sloganıyla yeni fiyatlandırma sistemi sunuluyor.

İSTEYEN EK İSTEYEN ANA GAZETE

Çalışma kapsamında 20 Temmuz Pazar günü, Hürriyet’in eklerini okumak isteyenler sadece ekleri, ana gazeteyi okumak isteyenler ise sadece ana gazeteyi satın alabilecek. Böylece hafta sonu Hürriyet ana gazete ve eklerin toplam fiyatı 1 TL iken, ana gazetenin tek başına hafta içi fiyatı olan 75 kuruşa ya da ana gazete olmaksızın sadece eklerin 75 kuruşa alınması mümkün olacak. Ekleriyle beraber ana gazete ise 1 TL’den satışa devam edecek.

Haberin Devamı

RİSK SKORU BAZLI FİYATLANDIRMA MODELİ HAKKINDA

ING Bank, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak doğru bir şekilde borçlanmalarını sağlamak için, tüketici kredilerinde hayata geçirdiği “Risk skoru bazlı fiyatlandırma modeli” ile sektörde yine bir ilke imza atarak ihtiyaç kredilerinde yeni bir dönem başlattı. Uygulama sayesinde tüm müşterileri için aynı faiz oranı uygulamasına son verildi.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKÂNI

ING Bank’ın borcunu düzenli olarak ödeyen müşterilerinin faiz oranını düşürmek amacıyla başlattığı uygulama, Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Risk Raporu skoru 1.700 ve üzeri olan müşterilerine daha düşük faizli kredi imkânı sağlıyor. Bu sayede, ödemelerini düzenli yapan müşteriler, ING Bank’tan kredilerini daha düşük faiz oranı ile kullanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!