Love you dediler

Enci Velidedeoğlu, kardeşi Evren Teker ile sevgilisi Mina Yıldırım’ın fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Haberin Devamı

Çeşme’deki Love You Otel’in sahibi turizmci Evren Teker’in Central Hospital’ın veliahdı Mina Yıldırım’la aşk yaşadığını daha önce duymuştum. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden sevgililerin aşkı, Teker’in ablası Enci Velidedoğlu’nun fotoğraflarını çekip Instagram’da paylaşmasıyla açığa çıktı. Süzer Holding’in ortaklarından Cennet Süzer’in oğlu olan Evren Teker sevgilisini ailesiyle de tanıştırdığına göre ilişkileri ciddi... (*) Seni seviyorum

Kraliçe Arı Bodrum’a kondu
Tasarımlarını Rihanna, Kylie Minogue, Kevin Costner, Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği Ece Şirin’in ‘Bee Goddess’ markası, Londra’nın en ünlü mağazalarından Harrods’a satılmaya başlanmıştı. Türkiye’de Akmerkez ve Akasya alışveriş merkezlerinde mağazaları bulunan Şirin, üçüncü mağazayı ise Bodrum Palmarina’da açtı. Şirin’in nişanlısı Cemil Dinçmen’le beraber ev sahipliği yaptığı açılışta siftah Ahu Tuğbay’dan geldi. Tuğbay, Rosa Mundi adlı bileziği aldı.

Haberin Devamı

Tatil köyü aldı
Fettah Tamince’nin sahibi olduğu otel ve tatil köyü zinciri Rixos, Antalya’daki Rixos Premium Tekirova’yı Hüsnü Özyeğin’in Fiba şirketine sattı. Swissotel’in de sahibi olan Özyeğin, 770 odalı tatil köyü Rixos Tekirova’nın işletmesini ise yine Rixos Grubu’na bıraktı.

Instagram günlüğü
TAV İşletme Hizmetleri İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’ndeki Primeclass Lounge’da cuma günleri “happy hour” etkinliği düzenliyordu. Primeclass Lounge, DJ Hakan Kabil’in performans sergilediği bu etkinliğin ardından şimdi de gezi yazarı Levent Özçelik’in “Instagram Günlüğü” kitabında yer alan fotoğraflarından oluşan sergiye ev sahipliği yapmaya başladı. Dünyanın farklı köşelerinden kentleri ve insanları yansıtan çarpıcı fotoğraflardan oluşan sergi, yıl boyunca Primeclass Lounge’da olacak.

Sağlıklı eğlence
Bodrum-Türkbükü’nün popüler adreslerinden Maki Otel, tatilcileri eğlendirirken sağlıklarını da düşünüyor. Bugün Nano F1X sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte spor hocaları, Bodrum’da tatil yapan iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlere plajda pilates yaptıracak. DJ Can’ın müzikleri ve Flamingo’nun lezzetleriyle eğlenceli saatler yaşanacak.

Playboy mars oldu
Sanat ve podyum dünyasından güzellerle yaşadığı aşklar nedeniyle adı playboy’a çıkan Murat Cevahir, Çeşme ve Bodrum’un ardından tatil rotasını Antalya’ya çevirdi. Rixos Belek’te tatil yapan Cevahir, önceki gün babası Hasan Cevahir’le tavla oynarken görüntülendi. Cevahir, tavla keyfinin ardından Manavgat’ta rafting yaptı.

Hilton’da Osmanlı İftarı
Hilton Worldwide İstanbul otelleri, ramazan ayı için özel programlar hazırladı. Hilton Istanbul Bosphorus’taki Bosphorus Terrace Restoran, Conrad Istanbul’daki Manzara Restoran ve Hilton ParkSA’daki Cloud 7 Restoran, misafirlerini Boğaz manzarası eşliğinde Türk ve Osmanlı mutfağından lezzetlerle ağırlıyor.


Yazarın Tüm Yazıları