Rafa kalkan konular kendini hatırlatacak

Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün.

Haberin Devamı

Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa, bunu başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır.
Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor.
Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn, vereceği dersleri tamamlamak üzere önemli konuları tekrar gündemimize taşıyacak.
Konular her ne ise atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülmesi gerekiyor.
Hepinize sağlıklı günler, sevgiyle kalın...

BURÇLAR
-------

Koç
Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz. Ani tepki, hareket veya sözler, ileride pişmanlık yaratabilir. Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Boğa
Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var. Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız. Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun. Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Haberin Devamı

İkizler
Önerilerde bulunmanız ve yardımcı olmanız durumunda diğerleri planlarınıza katılımda bulunmak veya işlerinizin içinde yer almak isteyeceklerdir. Sempatikliğiniz, yeni fırsatların önünü açıyor.

Yengeç
Beklenmedik değişiklikler, duygusal tartışmalara neden olabilir. Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var.

Aslan
Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kişiler üzerinde etki yaratabileceğiniz günler. Yeteneklerinizi gösterebilir veya özgün gelişimi destekleyen değişiklikler yapabilirsiniz.

Başak
Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor. Ani harcamalardan kaçınmalısınız. Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanız gerekebilir. Alışılmadık işbirlikleri veya ilişkiler, geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Terazi
Duygusal iniş çıkışlara açık bir gün. İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir. Size meydan okuyan veya kabalaşan kişilere dikkat edin.

Haberin Devamı

Akrep
Ev veya işle ilgili plan ve projeler, bütçe yapmayı veya yapılan bütçeye sadık kalmayı gerektiriyor. Gereksiz harcamaları kısarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Yay
Eğlenceli aktivitelere zaman ayırmanız ama aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Gün içerisinde birbirine kızan ve suçlayan kişiler olabilir. Bu zincirde yer almamaya çalışmalısınız. Evle ilgili bir değişiklik, çekindiğiniz sonuçları yaratmayacaktır.

Oğlak
Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Fiziksel anlamda zorlayıcı durumlar yaşamamak için günü evde dinlenerek geçirmek daha doğru olabilir.

Haberin Devamı

Kova
Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Daha fazla harcamaya değil biriktirmeye odaklanmanız, geleceğe güvenle bakmanızı sağlayacaktır. Kontrollü harcamalısınız.

Balık
Son dakika değişiklikleri planları bozabilir. Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz. Aşk hayatınız ön planda. Romantizm, özel yaşamınızda rahatlamanıza yardım edebilir.

Yazarın Tüm Yazıları