Tek tuş ile Hürriyet yazarı olun

Güncelleme Tarihi:

Tek tuş ile Hürriyet yazarı olun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2014 06:22

Bundan tam iki ay kadar önce ‘sosyal okur için sosyal habercilik’ mottosuyla, dünya medyasında bir ilke imza atarak Hürriyet Sosyal ile okuyucularımızın karşısına çıktık.

Haberin Devamı

Hürriyet Sosyal ile özetle size şunları sunduk:
• Hurriyet.com.tr ana sayfasını okumak dışında, sadece ilgi alanınız haber ve içerikleri seçerek size özel bir Hürriyet oluşturabilir, bunu yaparken de sosyal medyanın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz. Kişiselleştirdiğiniz sayfalarda, sadece Hürriyet içeriklerini değil, istediğiniz her şeyi paylaşabilirsiniz.
• Beğendiğiniz haberleri ‘öne çıkar’ butonuyla hurriyet.com.tr ana sayfasına taşıyabilirsiniz. Peki neden sosyal medyada aşina olduğunuz ‘beğen’ değil de‘öne çıkar’ butonu? Malumunuz, ülkemiz MFÖ’nün şarkısındaki gibi ‘güllerin içinden coşarak’ geçilen bir ülke değil. Felaket haberleriyle uyanmadığımız her gün derin bir ‘oh’ çekerek güne başlıyoruz. Böyle olunca felaket haberleri okuduğunuzda, ‘beğen’ butonuyla karşınıza çıkmak içimize sinmedi.
• Hürriyet okuyucusu sosyalleşir de, Hürriyet yazarları geri kalır mı? Mümkün değil! Yazarlarımız gün içinde sadece Hürriyet Sosyal’e özel yazılar yazıyorlar. Sizlerin yorum, eleştiri ve beğenileriyle belki bir gün sonraki yazılarını kurguluyorlar. Hürriyet Sosyal, yazarlarımızla da iletişime geçip, onlarla daha fazla sosyalleşmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Peki bütün bunları yaparken eksiğimiz olmadı mı? Oldu!

Dünya teknolojisinin kalbi Silikon Vadisi’nde değil, Hürriyet’in garajında çıkan bu projede, üstelik dünyada ilk kez yapılan bir uygulamada eksik olmaması mümkün değildi.

Sizlerden sorular, yorumlar, eleştiriler geldi. İyi ki geldi ki size kulak verme şansımız oldu. Hemen kolları sıvadık. En öne çıkan eleştiri şuydu: “Hürriyet Sosyal’e çok zor giriliyor!” Haklısınız, başta bu konuda biraz yormuş olabiliriz. Hürriyet Sosyal’e girişte sorduğumuz sorular, sizi daha fazla tanıyıp, daha iyi hizmet vermek için olsa da, anladık ki soru cevaplamayı sevmiyorsunuz ?

Bu nedenle ilk iş, Hürriyet Sosyal’e girişi kolaylaştırdık. Şu an 600 bin kişinin katıldığı Hürriyet Sosyal’e, artık siz de sadece ‘Facebook ile Bağlan’ ya da ‘E-posta ile kayıt ol’ seçenekleriyle katılabilirsiniz. Her gün yeni özellikler ekleyerek, iyileştirmeler yapıyoruz. Biliyoruz ki yolumuz uzun, yapacak çok yeniliklerimiz var ve gözleriniz bizim üstümüzde. Okuyucularımızla yol almak istediğimiz ve dijital yayıncılıkta bizi çok heyecanlandıran Hürriyet Sosyal’de bazen bize kızıp, bazen sevseniz de her türlü eleştiri, yorum ve destekleriniz için sonsuz teşekkür ederiz.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!