Oğlum ne oldu sana

Güncelleme Tarihi:

Oğlum ne oldu sana
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2014 22:46

12 YAŞINDA kaleme aldığı ‘Kristal Kılıç’ adlı fantastik romanıyla dünyanın en genç ikinci yazarı unvanını alan ve Ataköy’de 10’uncu kattaki evlerinin balkonundan düşerek can veren 16 yaşındaki Eren Demir’in intihar mı ettiği, kaza ile mi düştüğü henüz belirlenemedi.

Haberin Devamı

Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencisi Demir için dün Ataköy 5’inci Kısım Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.



‘METALLICA KONSERİNE GİTMİŞTİ’

Cenaze törenine katılan Demir ailesi ayakta durmakta zorluk çekti. Lise öğrencisi Eren Demir’in yakın arkadaşı Alp Gerçeker “Geçtiğimiz günlerde Metallica konserine gitmişti. Hayat dolu, neşeli bir insandı. Olay gecesi de internet üzerinden bir strateji oyunu oynuyordu” dedi.

Haberin Devamı

‘EN SON SEVGİLİSİYLE KONUŞUYORDU’

Demir’in sınıf arkadaşı Arda Tekin de “Son günlerde kız arkadaşı ile tartışıyordu. Birkaç defa ayrılıp yeniden birlikte olmuşlardı. Olay gecesi de onunla konuştuğunu duydum” dedi. Genç yazarın çocukluk arkadaşı Bahadır Kınay ise “Olaydan 4 gün önce bizim evde kaldı. Boğazından çok rahatsızdı. Yanımda çok öksürüyordu. Evde bir defa kustu. Hastaydı. Gece bizde kaldıktan sonra evine gitti. Onun intihar ettiğine inanmıyorum” dedi.

Haberin Devamı

League of Legends fanatiği

EREN Demir’in fanatiği olduğu ve ölümünden önce oynadığı League of Legends, internet üzerinden oynanan bir strateji oyunu.

Siyah tişörtle uğurlandı

Oğlum ne oldu sana


Genç yazarın bir yakını tabutunun üzerine strateji oyunu League of Legends baskılı siyah tişört koydu.

League or Legends oyunu nedir?
Türkçe anlamı “Efsaneler Ligi” olan League or Legends, internet üzerinden oynanan bir strateji oyunudur. Oyun sırasında iki takım çıkarılır ve çeşitli savaş alanlarında birbirleriyle mücadele ederler. 2009 yılında piyasaya çıkan bu oyun gençler arasında hızla yayıldı. Kendi aralarında takımlar oluşturan oyuncular bilgisayar üzerinden turnuvalar düzenleyebiliyor.

BAKMADAN GEÇME!