Erdoğan Tekirdağ'da miting yapacak

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan Tekirdağda miting yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 17:09

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Saat 17.30’da Tekirdağ’da yapacağı miting öncesi arkasında Erdoğan’ın posteri bulunan bir paramotor alanın üzerinde dakikalarca uçtu.

Haberin Devamı

Tekirdağ Valiliği’nin yanındaki Hükümet Caddesi’ne çıkan yollar trafiğe kapatılırken, gerçekleştirilecek miting için vatandaşlar iki saat önceden bariyerlerle çevrelenmiş alana alınmaya başladı. Saat 16.30’u gösterdiğinde hoparlörlerden önce “Live is life” şarkısı çalındı. Ardında Erdoğan’a yerel seçimler için uyarlanan “Dombıra” ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Uğur Işılak’ın yazdığı, “Milletin Adamı" ve Murat Göğebakan’ın yazdığı, “Uzun Adam” şarkıları çalındı. Alandaki katılımcılar da ellerindeki Türk Bayrağı ve Erdoğan’ın posteri ile amblemi bulunan flamaları sallayarak şarkılara eşlik etti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN TEKİRDAĞ'A GİTTİ

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Dünya İslam Bilginleri Barış, İtidal ve Sağduyu İnisiyatifi Toplantısı"nın ardından, Dolmabahçe'deki çalışma ofisine geçti. Erdoğan, burada bir süre dinlendikten sonra, helikopterle Tekirdağ'a hareket etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!