Rotary'den sağlık atağı

Güncelleme Tarihi:

Rotaryden sağlık atağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2014 01:17

MANİSA Rotary Kulübü'nün yeni başkanı Dr. Hakkı Nomer, düzenlediği toplantıda kulüp üyeleriyle 2014 - 2015 dönemindeki proje ve hedeflerini paylaştı. Nomer, yeni çalışma döneminde toplum sağlığı ve kültürünü geliştirmeye yönelik sosyal projelere hazırlandığını belirtti.

Haberin Devamı



Büyük Saruhan Oteli'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Rotary Kulübü üyeleri katıldı. Rotary Kulübü'nde yeni dönem başkanı olarak seçilen Hakkı Nomer ve 70'i aşkın katılımcının hazır bulunduğu toplantıda Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Osman Eğin ve Öğretim Üyesi Hüseyin Öresin konuşmacı olarak yer aldı. Manisa Rotary Kulübü Başkanı Dr. Hakkı Nomer 2014 - 2015 dönemi Rotary Kulübü çalışmaları ve hedeflerine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Nomer, Manisa Rotary Kulübü'nün yeni dönem projelerinin Manisa'nın sosyal ve kültürel yaşamına damga vuracağını belirtti. Nomer, "Bu projeler tüm üyelerimizin katılım ve komisyonlarımızın özverili çalışmaları ile hazırlandı. Çoğulcu ve katılımcı bir anlayışla hazırladığımız projelerin Manisa'nın sosyal ve kültürel yaşamına zenginlik katacağına inancımız tamdır. Bu projeler içerisinden örnek vermek gerekirse kanserle dans projesinin amacı toplumda kolon (kalın barsak), meme kanserleri ve erken tanıları hakkında farkındalık yaratmaktır. Magnesia AVM'de 23-26 Ekim 2014 tarihlerinde kurulacak özel hazırlanmış standlarda ve görsel metaryeller eşliğinde Özel Sekiz Eylül Hastanesi'nin sponsorluğunda proje gerçekleştirilecek. Bu proje süresince risk grubunda yer alan belirli sayıda kişiye Özel Sekiz Eylül Hastanesi tarafından ücretsiz olarak kolon ve meme kanseri açısından ücretsiz tetkikler yapılacak" dedi.
'Toplum liderleri geliyor' adı altında Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile geleceğin öğretmenlerine yönelik 6- 8 haftalık seminerler düzenleneceğini ifade eden Dr. Hakkı Nomer, gelecek nesillere yön verecek öğretmen adayı gençlerin dürüst, idealist, Atatürkçü, sorgulayan, aydın liderler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!