Kamp programı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Kamp programı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 15:31

Türkiye'de düzenlenecek 2014 FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın hazırlık kampı programı belli oldu.

Haberin Devamı

Ankara ve İstanbul'da 27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde yapılacak turnuvanın hazırlıklarına 14 Temmuz'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda başlayan ay-yıldızlı ekip, kondisyon kamp için 31 Temmuz Perşembe günü İtalya'nın Bormio kentine gidecek. İki hafta sürecek yoğun fiziksel antrenmanın ardından 13 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'a dönecek "Potanın Perileri", 22-24 Ağustos'ta Ülker Sports Arena'da düzenlenecek özel turnuvada Kanada, Avustralya ve Brezilya ile karşılaşacak.

Milliler daha sonra 29 Ağustos Cuma günü Ankara'ya gidecek. Başkentte 1-3 Eylül'de Japonya, Belarus ve Çek Cumhuriyeti'nin de yer alacağı hazırlık turnuvasına katılacak ay-yıldızlılar, 12 Eylül'e kadar Ankara'da çalışacak. 13 Eylül'de özel turnuva için Belarus'a hareket edecek A Milli Takım, ev sahibi Belarus'un yanı sıra Çin ve İspanya'nın da yer alacağı turnuvada mücadele edecek.

Belarus'tan 17 Eylül'de doğrudan Ankara'ya dönecek milliler, 27 Eylül'de başlayacak Dünya Şampiyonası'na kadar başkentte çalışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!