Ferrari Feraye Instagram Merve

Hülya Avşar’la evliyken Feraye Tanyolaç’la Lucca’da görüntülenen Kaya Çilingiroğlu, Tanyolaç’tan boşandıktan hemen sonra aynı mekânda bu kez adının aşk dedikodularına karıştığı Merve Canel’le bir araya geldi.

Haberin Devamı


Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç ilk kez Lucca’da görüntülenmişti. Çilingiroğlu, gazetecilerin “Kaya Bey, Ferrari’niz yeni mi?” sorusunu yanlış anlayıp “Siz Feraye’yi nereden tanıyorsunuz?” diye karşılık verince, gizli ilişki ortaya çıkmıştı. Çilingiroğlu ve Tanyolaç daha sonra evlendi, ancak 5 yıl süren evlilik geçtiğimiz hafta sürpriz şekilde sona erdi. Çapkınlıkları nedeniyle boşandığı öne sürülen Çilingiroğlu, önceki akşam Merve Canel’le Lucca’da bir araya geldi. Birkaç ay önce de Nişantaşı’nda görüntülenen ikili, sohbet ettikleri sırada objektifleri fark edince panikledi. Çilingiroğlu bir taksiye binerek uzaklaştı. Lucca’da çekilen fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Canel de Çilingiroğlu’nun ardından mekânı terk etti.


225. y ıl hat ırası

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta “Ramazan’da Aral Caz” etkinliklerine ev sahipliği yapan Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, önceki gün de Fransız İhtilali’nin 225’inci yıldönümü için davet verdi. Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nın bahçesinde gerçekleşen kutlamaya iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. İstiklal Marşı ve Fransa Ulusal Marşı La Marseillaise ile başlayan kutlamada Muriel Domenach ve eşi Olivier Bouquet, konuklarıyla yakından ilgilendi. Muriel Domenach’in konuklara hem Fransızca hem de Türkçe teşekkür ettiği gece, DJ performansı eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.


Yazlık sergi

Gayrettepe Selenium Panaroma’nın girişindeki Muse İstanbul’un içinde yer alan Bergsen & Bergsen Galeri, her yaz düzenlenecek “Annual Open House” adlı serginin açılışını yaptı. Sergide Antonio Cosentino, Lara Ögel, Charlie Swan, Murat Tosyalı, Maria Casalins ve Tolga Güleç’in de aralarında bulunduğu sanatçıların eserleri yer alıyor.

İftariyelik Hardal
Yeme, içme ve eğlence sektöründe hizmet veren Mar Group, Nişantaşı’ndaki Hardal’da iftar daveti verdi. Mar Group’un kurucu ortağı Uğur Karabayır’ın ev sahipliği yaptığı davete iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Dünya mutfağından lezzetler sunan Hardal’ın iftar mönüsü, beğeni topladı.

Haberin Devamı

Ayaküstü reklam
Delta Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Habbab’ın eşi Roula Habbab, kızları Selin Habbab Özkaynak’ı Akmerkez’de açtığı Jacadi mağazasında ziyaret etti. Mağazada alışveriş de yapan Roula Habbab, çıkışta gazetecilere elinde Jacadi torbalarıyla poz verdi.

Müziğin yıldızlarıyla günbatımı

Türkiye’nin önde gelen DJ’leri, yaz boyunca Barış Tansever’in sahibi olduğu Ulus’taki Sunset Grill Bar’da performans sergileyecek. “All Stars Under The Stars” adlı etkinlik kapsamında salı geceleri Tarık Koray, çarşambaları Can Hatipoğlu ve perşembeleri de DJ Aydın, 70’lerden günümüze uzanan şarkılarla eğlenceli saatler yaşatacak.

Yazarın Tüm Yazıları