İşte Bornova'nın ödüllü işçileri

Güncelleme Tarihi:

İşte Bornovanın ödüllü işçileri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2014 01:35

BORNOVA Belediye Başkanı Olgun Atila, sorumlu oldukları 40 dönümlük parkta ortaya koydukları özverili çalışmayla çevre sakinlerinin takdirini kazanan işçiler Cengiz Yazıcı ve Mehmet Karabaş"ı saat hediye ederek ödüllendirdi.

Haberin Devamı


Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yapılacak hizmetleri yerinde planlamak için bürokratlarıyla birlikte Atatürk Mahallesi'nde düzenlediği ziyarette ilginç bir istekle karşılaştı. İhtiyaç duydukları düzenlemeler ve bekledikleri hizmetleri Başkan Atila'ya anlatan mahalleliler, 909 sokaktaki parkın bakımından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Burada görevli iki işçinin özveriyle çalıştığını ve parktaki yeşil alanları büyük bir gayret göstererek koruyup geliştirdiklerini söyleyen mahalleli, Başkan Atila'dan onları ödüllendirmesini istedi.

İşte Bornovanın ödüllü işçileri


Bornova'nın tüm mahallelerini tek tek gezdiklerini ve sakinlerinin isteklerine göre düzenlemeler yapmak için gayret ettiklerini söyleyen Başkan Olgun Atila, "Atatürk Mahallesi ziyaretimiz sırasında vatandaşlarımız 909 sokaktaki 40 dönümlük parkta görevli işçilerimizin ödüllendirilmesini istedi. 'Neden?' diye sorduğumuzda da büyük bir özveriyle çalıştıklarını, parktaki yeşil alanları koruyup geliştirdiklerini söylediler. 'Biz bir aileyiz' diyoruz ve tüm çalışanlarımızla birlikte bu ilke doğrultusunda Bornovalılara hizmet üretiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

İşte Bornovanın ödüllü işçileri

Bornova Belediyesi işçilerinin yaptıkları işlerle dikkat çekmesinden ve vatandaşın memnuniyetini kazanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Atila, 909 sokaktaki parkta görevli işçiler Cengiz Yazıcı ve Mehmet Karabaş'ı makamında ağırlayarak birer saat hediye ettiği iki işçinin, bu çalışma anlayışlarıyla herkese örnek olacağına inandığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!