Umut’un koruyucu annesi : Onu asla bırakamam

Güncelleme Tarihi:

Umut’un koruyucu annesi : Onu asla bırakamam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 12:01

ANTALYA’da geçirdiği trafik kazası sonrası hafızasını yitirip felç kalan ve Samsun’da tedavi gören ’Umut’un koruyucu annesi Gülsüm Kabadayı, "Bana, Umut’un tedavisinin devam edeceğini, benim artık onu bırakıp gidebileceğimi söylediler. Ben anayım. Nasıl bırakır da giderim" dedi.

Haberin Devamı

Antalya’da 6 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrasında felç kalarak bilincini yitiren, Gülsüm Kabadayı’nın da bakımını üstlendiği ve kemik yaşı 21 olarak belirlenen Umut’un tedavisi, Samsun’da özel bir hastane devam ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a geçen 5 Temmuz’da Samsun’da gerçekleştirdiği miting sonrası yanına giderek yaşadığı sıkıntıları içeren mektup veren ve maddi manevi destek istediğini söyleyen Gülsüm Kabadayı, "Mektubu verdikten sonra beni Başbakanlık’tan aradılar. Bir süre sonra ben de aynı numaradan geri dönüş yapıp 11 gündür cevap beklediğimizi söyledim. Telefona çıkan kişi bana ne istediğimi sordu. Ben de kendisine burada kalıp kalamayacağımızı, tedavinin devamının olup olmayacağını sordum. Bana, ’Orası tedaviyi ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Siz gidebilirsiniz’ şeklinde cevap verdi. Ben anayım. Ben yıllardır Umut’layım. Onu nasıl bırakabilirim? Bırakamam" dedi.

Gelişmeler karşısında büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Kabadayı, "İnsan evladını bırakabilir mi? Ben bir şey istemedim ki. Ben sadece tedavi ve ihtiyaçlarımın giderilmesini istedim. Başbakanımız her zaman mazlumların yanında, Umut’un yanında olacak, tedavimiz devam edecek ben buna da inanıyorum. Umut’un ihtiyaçlarının giderilmesi için maddi manevi destek istedim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!