Merkel sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Merkel sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 10:21

Almanya'da ünlü fotoğrafçı Daniel Biskup'un objektivinden çıkan başbakan Angela Merkel'in fotoğrafları dün açılan bir sergide ziyaretçilere sunuldu.

Haberin Devamı

Angela Merkel'in 60. doğum gününde "60 yıl, 60 resim" adındaki sergi açılışına katılan davetliler arasında Almanya Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Andrea Nahles de vardı. Fotoğrafçı Daniel Biskup ile sergiyi gezen Nahles, başbakan Merkel'in portrelerinde makamdan çok insani boyutun ortaya çıktığını dile getirerek Biskup'u övdü.

20 YILIN ÖZEL SEÇKİSİ
1994 yılından beri Merkel'in fotoğraflarını çeken Biskup, başbakanın doğum gününde on yıllarca biriken fotoğrafların zengin bir seçkisini ziyaretçilere sundu.

Nahles, başbakan Merkel ile birlikte çalışmaktan çok memnun olduğunu ifade ederek, Biskup'un yapmacık olmayan portrelerin sempatik bulduğu Merkel ile bağdaştığını öne sürdü.
Nahles ayrıca Bonn'da kariyerine başlyayan Merkel'in izlediği zaman yolculuğunda değiştiğini ancak bir o kadar da özünde aynı kaldığını ifeda etti.

Haberin Devamı

KARİYERDEN ÖZET
17 Temmuz'da kutlanan yaş günü bahanesiyle Berlin'deki The Kennedys Müzesi'nde gerçekleşen özel sergi Merkel'in kariyerinden özet gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!