İnek öldü ortalık karıştı

Güncelleme Tarihi:

İnek öldü ortalık karıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 01:37

ERZURUM'da otomobili ile çarpıp telef ettiği bir ineğin sahipleri tarafından linç edilmek istenen sürücüyü polis, iki kişiyi silahla yaralayarak kurtarabildi.

Haberin Devamı

Olay bugün saat 21.15 sıralarında merkez Palandöken ilçesi Maksut Efendi Mahellasi'ndeki Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi. Otomobili ile Erzurum kent merkezinden Pasinler ilçesine doğru giden E.A, yönetimindeki otomobil aniden yola çıkan bir ineğe çarptı. İneğin telef olması üzerine hayvanı otlatmaktan getiren F.Ç (14) ile İ.Ç (16) kardeşler sürücü ile tartıştı. İki kardeşin haber vermesi üzerine olay yerine yaklaşık 300 metre uzaklıktaki mahallede oturan akrabaları ellerinde bıçak ve demir sopalarla gelerek otomobil sürücüsü E.A.'ya saldırdı.

Polis linç girişimini havaya ateş açarak önlemek istedi ancak başarılı olamadı. Saldırganlardan biri sürücü E.A'yı sağ koltuk altından bıçakladı. Bunun üzerine polislerden biri silahı ile açtığı ateş sonucu F.Ç ile İ.Ç'yi vurdu. Yaralanan iki kardeş Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde, sürücü E.A. ise Palandöken Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Açılan ateş sonucu karın boşluğundan yaralanan ve ameliyata alınan F.Ç'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Yaşanan arbede üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderildi. Toplanan kalabalık ise dağıtıldı. Karayolunda telef olan inek Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırılırken, saldırganları yaralayan polis memuru ile görgü tanıklarının ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!