Sen İsrail’i Esad’ı kına da görelim

Güncelleme Tarihi:

Sen İsrail’i Esad’ı kına da görelim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 01:43

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında dün Sakarya’daydı. Kent Meydanı’ndaki mitingte konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı’na yüklenerek “Sevgili kızımın babasına yazdığı notu kullanıyor.

Haberin Devamı

Ondan sonra diyor ki; hani Gazze’ye gidecektin. Biz kesin bir şeyi bir Başbakan olarak söylediğimizde gideriz ama sen kalk bakalım şu İsrail’i, Esad’ı kına da görelim” dedi. Erdoğan özetle şunları söyledi:

MİLLETİM MONTAJLARI GÖRDÜ

“Millet 30 martta sadece bizi desteklemekle kalmadı. Millet sandıkta CHP’ye de ders verdi. MHP’ye de BDP’ye de ders verdi. En önemlisi Pensilvanya ihanet çetesine söyleyeceğini en sert şekilde söyledi. Yaptıkları bütün ahlaksızlıklara rağmen, şer ittifaklarına rağmen milletim oynanan oyunu gördü. Şantajları da gördü montajları da gördü. Şimdi inşallah onların hesabını yine milletim görecek ve hukuk içinde de bunun hesabını ağır ödeyecekler.

HAKAN ŞÜKÜR O PANKARTA TWITTER'DAN CEVAP VERDİ

Sen İsrail’i Esad’ı kına da görelim

Haberin Devamı

Sen İsrail’i Esad’ı kına da görelim
O pankarta Hakan Şükür'den cevap


TESPİH TANESİ GİBİ YAN YANA

Şimdi yeni bir ittifak kurdular. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde bir şer ittifakı. Aynı safa dizildiler. Tespih tanesi gibi yan yana geldiler. CHP var kuyruğunda MHP var. İrili ufaklı oyları yüzde 1’i bile bulmayan milletten teveccüh görmeyen partiler var. Bu ittifakın içinde bir kez daha Pensilvanya ihanet çetesi var. Belli sermaye grupları belli medya grupları var. Milletim bu şer ittifakına bir kez daha gereken cevabı verecek . Çünkü CHP’ye oy vermiş kardeşlerim bu ittifaktan rahatsızlar. CHP’nin Pensilvanya ile ittifakından rahatsızlar. CHP’li kardeşlerim çatı aday diye sunulan sanal ithal adaydan rahatsızlar.




BU NE EDEPSİZLİKTİR BE

(CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na) Şimdi dün çıkmış benim kızımın yatak odasının kapısına astığı pusulayı ben örnek veriyorum bazı yerlerde. Çalışıyoruz. Bunlar sabah 9 akşam böyle çalışıyorlardı. Ama bizim öyle değil biz günde 16-18 saat mesai yapıyorduk. Sevgili kızımın kapıya astığı göremiyor babasını ‘Babacığım bir geceni de bize ayır’ ifade bu. Onu kullanıyor. Ya bu ne edepsizliktir be. Hesap yapıyor kendine göre 12 Eylül’den önce. Halbuki böyle bir şey kullanmadım. Onu bu söyleyebilir ama ben söylemem.

Sen İsrail’i Esad’ı kına da görelim
Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı forsu


Haberin Devamı

SÖYLEDİĞİMİZDE GİDERİZ

Ondan sonra diyor ki hani Gazze’ye gidecekti şu tarihte bu tarihte. Biz bir defa kesin bir şeyi bir Başbakan olarak söylediğimizde gideriz Ama sen kalk da bakalım şu İsrail’i bir kına. Kalk da şu Esed’i Esed’i bir kına. 200 bin insan öldürdü. 7 milyon insan Suriye’de şu anda maalesef sığınmacı durumunda değişik ülkelerde. Kınasana.

BOMBALARA MI TERK EDELİM

Son günlerde yine birileri Suriye’den ülkemize iltica eden buraya gelen kardeşlerimize yönelik maalesef bazı yerlerde provokatif eylemler var. Ben bunların kimler tarafından yapıldığın biliyorum. Ama şu anda bunları seslendirmeyeceğim. Bombalardan kaçan ‘El Aman’ diyenlere kapımızı kapatamayız.

İSRAİL’E DE SÖYLESENE

Artvin Hopa’da İHH’ınn yetimlere iftar vermek için yaptığı hazırlıklara alçakça, adice saldırdılar. CHP’nin bazı milletvekilleri de bu insanlık dışı saldırıyı da alçakça övdüler. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı da sağda solda din pazarlıyor. CHP ve yandaşları iftar sofralarına saldırıyor. Pensilvanya medyası da dostu CHP ile birlikte bu saldırıya övgüler düzüyor. Bu üçlünün adayı. İsrail aleyhinde konuşsana. Hadi çık şöyle yiğitçe konuş bakayım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!