Muğla'da uyuşturucu operasyonu. 6 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Muğlada uyuşturucu operasyonu. 6 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 18:49

MUĞLA’da polisin son bir hafta içinde Bodrum başta olmak üzere turizm merkezlerinde düzenlediği 6 operasyonda, 1 kilo 474 gram esrar, 436 gram bonzai ve 1217 uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan 8 kişiden 6’sı tutuklandı.

Haberin Devamı

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, son bir hafta içinde uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadı. Başta Bodrum olmak üzere turizm merkezlerindeki 6 adrese farklı zamanlarda düzenlenen operasyonlarda M.K., F.Ç., F.B., H.S., A.C.B., O.A., F.S. ve E.Ö. gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde özel eğitimli köpeklerle yapılan aramalarda, satışa hazır hale getirilmiş, küçük paketler halinde 1 kilo 474 gram esrar, 436 gram bonzai, 1149’u LSD, 68’i ecstasy olmak üzere 1217 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelelilerden adliyeye sevk edilen 6’sı tutuklandı. 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muğla Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, turizm sezonunun huzurlu bir ortamda geçirilmesi, toplum sağlığı ile gençlerimizin zararlı ve bağımlılık yapan bu maddelerden korunmasını sağlamak amacıyla uyuşturucu tacirleri ile mücadeleye yönelik çalışmaların halkın da desteği ile aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!