Görüş Günü Kadınları’ndan Erdoğan’a genel af çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Görüş Günü Kadınları’ndan Erdoğan’a genel af çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 01:42

İZMİR’de adli mahkumlara da af çıkması ya da denetimli serbestlik süresinin uzatılmasını isteyen, ‘Görüş Günü Kadınları Topluluğu’nu kuran aileler, Konak’ta toplandı.

Haberin Devamı

Motosikletli bir grubun da destek verdiği kadınlar adına açıklama yapan Esra Sennur, şöyle konuştu:

Siz devlet büyüklerimizden umutsuz acılara son vermeniz için, evlerimizde aile ortamında çocuklarımız büyüsün diye, gözü yaşlı anneler artık gülsün diye, bu bayram öncesi Türkiye’de resmi olmayan 200 bin mahkumun evinde çifte bayram yaşanması için af için buradayız.

Aman dilenmeye geldik

Şimdi çözüm süreci adı altında, örgüt mensuplarına verilecek olan bir şansın, bizlere de uygulanması adına buradayız. Buradan her defasında aile kavramının önemini vurgulayan ve önemseyen sayın başbakanımızdan aman dilenmeye geldik. Herkes hata, yanlış yapar. Dolayısıyla bunların farkında olarak, 30 kişilik koğuşlarda 80 - 90 kişi kalarak kimi zaman yerlerde, kimi zaman masalarda yatarak cezasını bir şekilde çekiyor olan bütün mahkumlarımızın pişmanlığını dile getiriyoruz. Bu anlamda mahkumlarımız topluma kazandırılmalı, şartlı olarak affedilmeli, cezaevlerinin bir ıslah yeri olmadığının bilinci ile biz, başbakanımızdan yeni bir sayfa açma şansını istemeye geldik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!