CHP'li Koç'tan YSK için sert sözler

Güncelleme Tarihi:

CHPli Koçtan YSK için sert sözler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 16:37

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakanın cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra istifa etmesi gerektiği söyleyen Koç, "Yüksek Seçim Kurulu değil, yüksek sadakat kurumu olarak görev yapan bir kurumla karşı karşıyayız" dedi. Koç, "Komisyon Başkanı bu son görevi üstlenen Hakkı Köylü de unutmasın. Hırsızlığa, rüşvete, yalana onay. ’Sebep olan da yapan gibidir.’ Aynı suçlara ortak oluyorsunuz. Soruşturma komisyonu ile ilgili konuda topu taca attılar" dedi.

Haberin Devamı

Dört bakan hakkındaki fezlekelere ilişkin Koç, "Bahaneler devam ediyor. 17 Aralık’taki pislikler ilgili AKP’nin mecbur kalması ile kurulmasına onay verdiği bu dört bakanla ilgili soruşturma komisyonu bir çok engelle karşılaştı cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde. Malı götüren götürene. Açmayın. Engelleyin, çamura yatın. Kadı da sizden, top seyirci, hakem de sizin. Komisyon Başkanı bu son görevi üstlenen Hakkı Köylü de unutmasın. Hırsızlığa, rüşvete, yalana onay. ’Sebep olan da yapan gibidir.’ Aynı suçlara ortak oluyorsunuz. Soruşturma komisyonu ile ilgili konuda topu taca attılar" diye konuştu.

Başbakanın cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra istifa etmesi gerektiğini söyleyen Koç, "Yüksek Seçim Kurulu değil, yüksek sadakat kurumu olarak görev yapan bir kurumla karşı karşıyayız" dedi.

"BİZİM KOF KABADAYI NE YAPACAK?"

Gazze konusunda Koç, "Bizim kof kabadayı ne yapacak? Racon da kesemiyor. Kıvranıyor. Sonuç sıfır. Tükürükler yalanmış. Gazze’ye gitme konusu boğazına takılıyor. Usta diyorlar palavraların ustası" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!