Milyarder yoldaşlar Türk sularında

Rus milyarderler Oleg Deripaska ve Roman Abramoviç’in mega yatları, önceki gün Bodrum’a demir attı.

Haberin Devamı

Oleg Deripaska, eşi Polina Yumasheva ve çocukları, Queen K ve Sputnik adlı iki dev yatla Türkiye’de mavi tura çıktı. Mega yatlar, önceki gün Bodrum’daki Cennet Koyu’na demirledi. Çelik zırhlı, 75 metre uzunluğunda, içinde mini denizaltı, sinema salonu ve yüzme havuzu da olan 140 milyon dolarlık Queen K ile helikopter pisti, yüzme havuzu, tenis kortu olan 70 metrelik Sputnik, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. İngiltere’nin Chelsea FC Spor Kulübü’nün sahibi Roman Abramoviç de aynı saatlerdeLuna adlı mega yatıyla Bodrum sularındaydı. İçinde basket sahası ve yüzme havuzu da olan 115 metrelik Luna, marinaya sığmadığı için Yalıkavak açıklarına demirledi.

Birbirlerini mutlu ediyorlar

Sinan Akıman’la yeni bir aşka yelken açan Ivana Sert, sevgilisiyle Çeşme’de baş başa romantik bir tatil yaptı. Çift önceki gece ise İstanbul Rumelihisarı’ndaki Fuga’dan çıkarken el ele görüntülendi. Sert, “Sinan’la ruh ikiziyiz” dedi. Baby Blue ile RnB eğlence Bodrum’daki yüzen disko Club Catamaran, RnB müziğin yeni yıldızı Baby Blue’yu hayranlarıyla buluşturuyor. “Bump” şarkısıyla ünlenen Baby Blue, bugün Club Catamaran’da sahne alacak.

Haberin Devamı


Nerede yesek

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, önceki gün Zorlu Center’daydı. Uzun bir alışveriş turunun sonunda bir kenara çekilip nerede yemek yiyeceklerine karar vermeye çalışan ikili, ayaküstü fikir alışverişi sonrası seçtikleri restorana girip hem yemek yedi hem de yorgunluk attı.


Bodrum’dan Çeşme’ye

Bodrum müdavimleri Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, bu kez rotayı değiştirdi. Çift, uzun zamandır bulundukları Bodrum’dan Çeşme’ye geçti. Aslantuğ, Onan ve oğulları Can, önceki akşam çıktıkları Alaçatı turunda görüntülendi.


SOUND FARKI

Yapımcılığını Mimoza Müzik-Halil İzlemek’in, prodüktörlüğünü Neşe Demirkat’ın, genel koordinatörlüğünü Bektaş Türk’ün üstlendiği “Turkish Lounge Express” albümünün hazırlıkları tamamlandı. Erdinç Şenyaylar’ın müzik yönetmeni olarak imzasını attığı çalışmada, “Gamzedeyim Deva Bulmam”, “Şehnaz Longa” gibi Türk müziği klasikleri, çok farklı bir sound’la dinleyiciye sunuluyor.

Yazarın Tüm Yazıları