52 yıllık eşini, 7 yerinden bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

52 yıllık eşini, 7 yerinden bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2014 01:17

Kırıkkale'de yaşayan evli ve 5 çocuk babası emekli işçi 73 yaşındaki Bekir Kaplan, 52 yıllık eşi 63 yaşındaki Meryem Kaplan'ı iftar öncesi çıkan tartışma sonucu ekmek bıçağı ile vücudunun 7 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

Haberin Devamı

Kırıkkale Sanayi Mahallesi, 1397 Sokak'ta yaşayan Bekir Kaplan, eşi Meryem Kaplan ile birlikte iftar için oğlunun aynı binadaki evine gitti. Eşi Meryem Kaplan ile tartışan Bekir Kaplan, mutfakta bulunan ekmek bıçağını alıp, eşine saplamaya başladı. Yedi bıçak darbesi alan Kaplan, ağır yaralandı. Çığlıkları duyan Kaplan çiftinin oğlu ve gelini karşılaştıkları manzara üzerine şoka girdi. Ağır yaralanan Meryem Kaplan, 112 Acil Servis ekiplerince Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SİNİRLERİM GERİLDİ

Daha önce koroner by-pass ameliyatı geçiren, son günlerde beyin küçülmesi ve Alzheimer gibi rahatsızlıkları bulunduğu belirtilen Bekir Kaplan'ın, eşini bir anlık kıskançlık nedeniyle öldürdüğü iddia edildi. Kaplan ilk ifadesinde, "Bir anlık kıskançlıkla sinirlerim gerildi. Elimdeki ekmek bıçağı ile rastgele karıma batırdım. Pişmanım" dedi. Meryem Kaplan’ın cansız bedeni otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, gözaltına alınan Bekir Kaplan sorgusundan sonra Adliye’ye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!