Es-Es gözünü Avrupa'ya dikti

Güncelleme Tarihi:

Es-Es gözünü Avrupaya dikti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 15:17

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu sene bazı güçler Avrupa Kupası'na katılmamıza engel oldu ancak önümüzdeki sene hiçbir güç bizim Avrupa'da boy göstermemizi engelleyemeyecek" dedi.

Haberin Devamı

Sağlam, Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet televizyonu olan "esestvonline.com"a yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonunun fikstür çekildiğini hatırlatarak, fikstürün Eskişehirspor camiası için hayırlı olmasını diledi.

Eskişehirspor'u fikstürün başında zorlu bir sezon beklediğini ifade eden Sağlam, "Geçen sezon çok daha zorlu bir sezon başı geçirdik. Bu bizi endişeye sevk etmiyor. Fikstüre iyi başlayıp bunu avantaj dönüştürmek istiyoruz. Konyaspor maçıyla iyi başlayıp sonrasını güzel geçirmeye çalışacağız" dedi.


"Türkiye'ye örnek olacağız"

Sağlam, bu sezon geçen yıla göre çok daha iyi bir Eskişehirspor izleteceklerini vurguladı.

Türkiye Kupası ve ligde çok güzel başarılar elde edeceklerini anlatan Sağlam, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Bu sene bazı güçler Avrupa Kupası'na katılmamıza engel oldu ancak önümüzdeki sene hiçbir güç bizim Avrupa'da boy göstermemizi engelleyemeyecek. Bu sezon Avrupa Kupaları'na katılma başarısı elde edip, camiamız ve taraftarımızla bu sevinci yaşayacağız. Eskişehirspor'u Türkiye'nin gıptayla baktığı örnek gösterdiği bir takım haline getireceğiz."

BAKMADAN GEÇME!