4-5 transfer sıkı çalışma iyi takım

Güncelleme Tarihi:

4-5 transfer sıkı çalışma iyi takım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 01:00

Parayı önemsemediğini belirten Boşnak hoca “Bana çılgın rakamların olduğu teklifler geldi. Ama benim İbrahim başkana verdiğim söz paranın çok ötesinde” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’la iki yıllığına anlaşan Vahid Halilhodzic, 4-5 oyuncu takviyesi ve sıkı bir çalışma ile iyi bir takım kurabileceklerini söyledi. “Dostum” dediği Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na verdiği söze ihanet edemeyeceğini belirten Halilhodzic “Bana çılgın rakamların olduğu teklifler geldi. Ama Başkan’a verdiğim söz paranın çok ötesinde” diye konuştu. Transferde konuşulan rakamların çok yüksek olduğuna değinen Boşnak Hoca “ Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin verdiği rakamları vermeye imkanı yok. Transferi sakin şekilde götürmek lazım” dedi.

‘Kupadan önce anlaştık’

HALILHODZIC’in kendisini 2 yıllığına bordo mavililerin başına geçiren imzayı attığı törende konuşan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Boşnak hocayla Dünya Kupası’ndan önce konuşarak anlaştıklarını açıkladı. Kupa sonrasında Halilhodzic’in Trabzon’a gelmeyeceği gibi iddiaların oluştuğuna da dikkat çeken Hacıosmanoğlu “Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çünkü dostlukların, dostluğa verilen değerlerin günümüzde önemini yitirdiği bir ortamda bizim ona inancımız her zaman sonsuzdur. Tekrar bizi onurlandırdı. Trabzonspor’u tercih edip buraya gelen hocamıza herkesin el birliği ile yardımcı olmasını istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘2-3 katı teklifleri reddetti’

BAŞKAN Hacıosmanoğlu, Boşnak antrenöre çok iyi teklifler geldiğini belirtip “Teklifimizin iki üç katı teklifleri reddederek buraya gelmesini bizim tabirimizle adamlığın gereği olduğunu düşünüyorum” dedi.

COLMAN VE MALOUDA KARARI KAMP SONU

TAKIMDAN gidecekler arasında adı geçen Colman ve Malouda konusunda ise başarılı hoca şunları söyledi: “Her iki oyuncu da çalışmalara bizimle başlayacak. Hazırlık döneminden sonra onlarla ilgili kararımı almak istiyorum. İyi oyuncular olduğunu biliyorum.”

İlk idman ilk toplantı

TRABZON, Vahid Halilhodzic yönetimindeki ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi. Çalışmaya izinli olan Bamba’nın haricinde tüm futbolcuların katıldı. Antrenman önceki Halilhodzic, futbolcularla toplantı yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!