Kartal'dan kötü prova

Güncelleme Tarihi:

Kartaldan kötü prova
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 23:04

Yeniz sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Leeds kentinde sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği İngiltere Championship takımlarından Wigan Athletic'e 2-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

CENK TOSUN, BEŞİKTAŞ FORMASI İLE İLK KEZ MAÇA ÇIKTI

Siyah beyazlıların kamp yaptığı otele 110 kilometre uzaklıktaki Wigan kentinin DW Stadı'nda oynanan mücadeleyi 100 kadar Türk'ün de aralarında bulunduğu yaklaşık 8 bin seyirci izledi. Karşılaşmanın ilk yarısı 30. dakikada Martyn Waghorn, 33. dakikada İsmail Köybaşı'nın attığı karşılıklı goller ile 1-1 tamamlandı. İkinci yarıda Martyn Waghron, Wigan Athletic takımın kazandığı penaltı vuruşunu 52.dakikada gole çevirerek kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı. Beşiktaş'ın birçok pozisyondan yararlanamadığı maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Wigan'ın üstünlüğü ile sona erdi.

İSMAİL KÖYBAŞI OYNADIĞI FUTBOLLA ''BEN HAZIRIM'' MESAJI VERDİ
Siyah beyazlılarda İsmail Köybaşı antrenmanlarda gösterdiği üstün gayreti maça da taşıyarak çok iyi bir performans sergiledi ve hazır olduğunun sinyallerini açık bir şekilde verdi. İsmail Köybaşı, iyi oyununu serbest vuruştan attığı güzel bir gol ile süslemeyi başardı. İsmail'in yanı sıra Pedro Franco, Kerim Frei, Atiba, Veli ile ikinci yarıda maça giren Uğur Boral oynadıkları futbol ile göz doldurdu.

CENK TOSUN, BEŞİKTAŞ FORMASI İLE İLK KEZ MAÇA ÇIKTI
Almanya'da yapılan ilk hazırlık dönemini sakatlığından dolayı sadece koşu çalışmaları ile geçiren yeni transfer Cenk Tosun, Beşiktaş formasını ilk kez Wigan maçının ikinci yarısında giydi. Mustafa Pektemek'in yerine oyuna dahil olan Cenk Tosun'un, istekli olmasına rağmen sakatlığının etkilerini henüz atamadığı görüldü.

BAKMADAN GEÇME!