Yanal temizliği yaylada yapacak

Güncelleme Tarihi:

Yanal temizliği yaylada yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 06:41

Sarı lacivertlilerde Holmen’in takımdan ayrılması kesinleşti. Kadlec ve Cristian’dan biri de gidecek. Yerli oyunculardan bazıları da kiraya verilecek. Ersun Yanal, Topuk Yaylası kampının bitimini bekliyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, Topuk Yaylası kampının stardını dün verirken bazı isimlerin de kaderleri burada belli olacak. Sarı lacivertlilerde Krasiç ve Yobo kamp kadrosuna alınmadı. İki oyuncunun da bileti kesildi. Stoch ise Al Ain kulübüne gitmişti. Fenerbahçe’nin iki yabancıyı daha elden çıkartması gerekiyor. Bu yabancılardan gitmesi kesin gözüken isim, İsveçli Samuel Holmen... Holmen’e birçok Anadolu kulübünden teklif var. Ancak sarı lacivertliler 1.5 milyon Euro bonservis istediği için transfer durumu henüz netleşmedi. Ama Topuk Yaylası’nda en büyük rekabet Kadlec ile Cristian arasında yaşanacak. İki futbolcudan biri, Holmen ile takımdan ayrılacak diğer yabancı olacak. Diego ile birlikte İstanbul’a gelen Cristian’ın bu durumdan haberdar olduğu ve moral bozukluğu yaşadığı öğrenildi. Yerlilerden de bazı isimlerin kiraya verilmesi gündemde.

Haberin Devamı

GENÇLER DE DENENECEK
Takımdaki genç futbolcuların da kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar. Geçtiğimiz sezon Bucaspor’da kiralık oynayan Hakan Cinemre ve Ankaraspor’da başarıyla forma giyen Berkaycan Değirmencioğlu bu kampta Ersun Yanal tarafından denenecek.

Salih, Totti’nin himayesinde

ROMA’nın, Fenerbahçe’den kiralık olarak aldığı Salih Uçan yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. İtalyan ekibinin efsane ismi Francesco Totti, genç yıldız Salih Uçan’ı yanından ayırmazken idman sırasında da zaman zaman bireysel olarak ilgilendi. Salih 2 yıl Roma forması giyecek.

Yeni formalara videolu tanıtım

FENERBAHÇE Kulübü 19 Temmuz cumartesi günü saat 19.07’de yeni formaları resmi sitelerinden videolu tanıtımla görücüye çıkaracak. Sarı lacivertlilerin bu tarzı ilk kez Türkiye’de uygulanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!