3 seçenekli takas planı

Güncelleme Tarihi:

3 seçenekli takas planı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 06:15

Es Es, Tarık için Galatasaray’a alternatif paketler sundu...

Haberin Devamı

Eskişehirspor gözünü Cimbom’un aslarına dikti... Es Es Tarık transferi için sarı kırmızılılardan ‘Umut, Emre Çolak, Yekta’ üçlüsünden biri artı 3.5 milyon Euro istedi. ESKİŞEHİR G.Saray’ın teklifini beklemedi, Tarık Çamdal için ‘asları’ istedi... Sabri ve Eboue’yi kadro dışı bırakıp Salih’i Trabzon’a veren G.Saray, sağ bekteki açığı Tarık Çamdal ile doldurmak için harekete geçti. Ancak Eskişehirspor Kulübü 2018 yılına kadar sözleşme uzattığı Tarık için erken davranıp G.Saray’a taleplerini iletti. Es Es, bu transfere onay vermek için 3 ayrı takas paketi sundu. Eskişehirspor ilk olarak Tarık Çamdal için ‘3.5 milyon Euro + Umut Bulut’ takasını sundu. Alternatif olarak da ‘3.5 milyon Euro + Emre Çolak’ yada ‘3.5 milyon Euro + Yekta Kurtuluş’ teklifi karşılığında bu transferi hemen onaylayacaklarını iletti.

CİMBOM İNDİRİM İSTİYOR
Tarık’a talip olduklarını belirtip henüz bu oyuncu için kulübüne bir teklif vermeyen G.Saray Es Es’in bu isteklerine yanıt vermedi ve en geç hafta başına kadar Eskişehirspor’a tekliflerini ileteceklerini belirtti. Sarı kırmızılı yönetim, 3.5 milyon Euro talep eden Eskişehirspor’dan bu rakamı daha aşağıya çekmesini isteyecek.
Tarık için teklif yapacak olan Galatasaray Kulübü, golcü futbolcusu Umut Bulut ve orta sahadaki başarılı isimleri Emre Çolak yada Yekta’yı takas olarak talep eden Eskişehirspor’un bu isteklerine ise yanıt vermese de sıcak bakmıyor.

TARIK SICAK BAKIYOR
G.Saray’ın, “Biz Türk futbolculara yatırım yapıyoruz ve bu yüzden yerli oyuncuya ihtiyacımız olduğu için Tarık’ı istiyoruz” diyerek bu 3 as futbolcusu yerine Prandelli’nin kadroda düşünmediği 10 futbolcu içinden Eskişehirspor’a 1 değil 2 oyuncu birden teklif edeceği öğrenildi. Galatasaray’ın talip olduğu ve kadrosuna katmak istediği Tarık Çamdal ise 2 kulübün anlaşmasını bekliyor.
2018 yılına kadar Eskişehirspor Kulübü ile kontratı bulunan Tarık, Galatasaray’a gitmeye sıcak bakarken haber bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!