Doçente istismar hapsi

Güncelleme Tarihi:

Doçente  istismar hapsi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 01:34

Yüksek lisans yapmak isteyen S.T., konuşmak için gittiği hocası Doç. Dr. Alimurat A.’nın bahçesinde defalarca cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. Hoca ise ağaçları sularken S.T.’nin kendisinin pantolonunu indirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

ERZURUM’da Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden bu yıl mezun olan S.T. (27), cumartesi günü hocasının kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla şikâyetçi oldu.

‘DUDAKLARIN NE GÜZEL’

Yüksek lisans başvurusu için Güzel Sanatlar Fakültesi’ne bağlı bir bölümün başkanı Doç. Dr. Alimurat A.’nın (41) yanına gittiğini anlatan S.T., emniyetteki ifadesinde şunları söyledi: “Bahçede karşılaştığım hocama başvuru yapmak istediğimi söyledim. Orada konuşmamızın yanlış anlaşılacağını söyleyerek ‘Gel bahçem var, gidelim’ dedi. Orada ‘Ne güzel gözlerin, dudakların var’ diyerek öptü. Başka bir gün yine gittik. Bu kez zorla oral seks yaptırdı. Spermleri bulaştı. 3’üncü kez aynı yere gittik. Ramazan olduğu için bir şey yapmayacağını düşündüm. Soyunmayı kabul etmeyince ‘Herhalde yüksek lisans yapmak istemiyorsun’ dedi. Zorla ters ilişkiye girdi.”

Haberin Devamı

Pantolonumu aniden indirdi

EVLİ ve 2 çocuk babası, Doç. Dr. Alimurat A., emniyette ifade verdi. S.T.’nin lisans derslerine girdiğini ve haziranda okuldaki odasına da geldiğini anımsatan Alimurat A., şunları anlattı: “Zorla aracıma bindi. Bahçeme gittik. Ağaçları sularken yanıma yaklaştı ve öptü. Pantolonumu çıkardı. Boş bulunduğunu belirterek özür diledi. Yüksek lisansa alınmadığı için böyle bir şey yaptığını düşünüyorum.” Doç. Dr. Alimurat A. tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!