Gözünü krallığa dikti

Güncelleme Tarihi:

Gözünü krallığa dikti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 11:38

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısında en çok gol atan oyuncu unvanını elde eden Kayseri Erciyessporlu Edinho, yeni sezonda 25 ve üzerinde gol atarak, başarısını sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Geçen sezonun ikinci yarısında attığı gollerle kiralık geldiği Kayseri Erciyesspor'un kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Portekizli golcü Edinho'nun kısa bir süre önce bonservisi alındı.Geçen sezon Kayseri temsilcisinde çıktığı 15 maçta attığı 11 gol ve 2 asistle takımının adeta kurtarıcısı olan Portekizli golcü, yeni sezondan kendisi ve takımı adına çok umutlu olduğunu söyledi.

'Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum'

Takımda kalmasında emeği geçenlere teşekkür eden Edinho, şöyle devam etti:

"Bonservisimin alınıp takımda kaldığım için çok mutluyum. İyi bir tatil dönemi geçirdim. Tatil süresince de formda kalmak için çalıştım. Kısa bir süre önce yeni sezon çalışmalarına başladık. Yeni bir teknik direktörümüz var. Aramızı katılan yeni oyuncularla daha da kaliteli bir takım haline geldik. Erzurum ve yurt dışında hazırlık kamplarımız var. Bu dönemde çok yoğun bir şekilde çalışacağım. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum."

Gol kralı olmak istiyor

Yeni sezonda gol krallığının en büyük adaylarından biri olduğunu düşündüğünü belirten Portekizli futbolcu, şunları kaydetti:

"Geçen sene ligin ikinci yarısında 15 maçta 11 gol atma başarısı göstermiştim. Bu sezon 25'in üstünde gol atarak, gol kralı olacağıma inanıyorum. Bunu başaracak gücü kendimde görüyorum. Çalışmalarımı bu doğrultuda yapıyorum. Hedefim yeni sezonda takımıma en iyi şekilde katkı vermek. Biz iyi bir takımız. arkadaşlarım beni gol pozisyonuna sokuyor ve ben görevim olan golü atıyorum, geçen sezon bunu başarmıştık. Temennimiz yeni sezonda da aynı uyumu göstermek."

Kayseri Erciyesspor forması giymekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Edinho, takıma yeni katılan golcü oyuncular İlhan Parlak ve Necati Ateş ile kulüpte ikinci sezonunu geçiren Belçikalı golcü Vleminckx ile yaşayacakları forma rekabetinin de takıma olumlu yansıyacağını sözlerine ekledi.

'Edinho yeni sezonda da gollerini atmaya devam eder'


Kulüp basın Sözcüsü Kaan Savruk ise Edinho'nun geçen sezon sergilediği performansla tüm camianın yüzünü güldürdüğünü belirtti.

Portekizli golcüden yeni sezonda da beklentilerinin büyük olduğunu ifade eden Savruk, "Edinho çok iyi oyuncu, işini layıkıyla yapıyor. Yeni sezonda da gollerini atmaya devam eder. Takımla iyi bir uyum içerisinde. Yeni transferlerle daha da güçlendik. Edinho'nun performansı da yenilenen takımda daha iyi olacak" diye konuştu.



"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!