‘Aslan’ların şansı dönüyor

Günün olayı, burç değiştirerek Aslan burcuna geçen bolluk ve şans gezegeni Jüpiter’in hareketi.

Haberin Devamı

2015 yılının ağustos ayına kadar Aslan burcunda kalacak olan şans gezegeni, başta aşk hayatları olmak üzere farklı farklı alanlarda Aslanları destekliyor ve koruyor olacak.
Her ne kadar ay sonuna doğru Akrep burcuna geçecek Mars zaman zaman zorlayacak olsa da, geri kalan süreçte şans meleği omzunuzda olacak.
Aradığınız aşkı, işi, evi bulabilir, kafanızdaki planları uygulamaya koyabilir, maddi anlamda rahatlayabilir veya ters giden olayların düzelmesiyle rahatlayabilirsiniz.
2002 yılından beri ilk kez, türlü şans ve fırsatların en iyi şekilde kullanılması gereken bir yıla giriyorsunuz Aslanlar, en iyi şekilde kullanmanızı dilerim.
Jüpiter’in burç değiştirmesi diğer burçlar için de önemli. Zira hepimiz hayatımızın farklı alanlarında etkileneceğiz...

Haberin Devamı


BURÇLAR

-------

Koç

Bugünden itibaren bir yıl boyunca aşk hayatınız Jüpiter tarafından desteklenmeye başlıyor. Ağustos bu anlamda en şanslı ay, onu Ekim ayı takip ediyor. Mevcut ilişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor. Bu süreçte ilham gelmesi için çok fazla beklemeniz gerekmeyecek ve dikkatleri kolayca üzerinize çekebileceksiniz.

Boğa

Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter bu tarihten itibaren bir yıl boyunca, ev, aile ve gayrimenkul konularında şanslar ve fırsatlar getirmeye başlayacak(özellikle 25 Eylül civarı oldukça şanslı bir dönem bu açılardan). Mutluluğu evinizde veya ailenizde bulabilir, evinizi dekore edebilir, hayallerinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir. Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir. Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

İkizler

Bugünden itibaren bir yıl boyunca sizi başarı elde etmeye çalıştığınız konularda engelleyeceğini, yavaşlatacağını veya rahatsız edeceğini düşündüğünüz şeyleri hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Farklı alanlara ilgi duyabilir ve sadece bu alana odaklanmak isteyebilirsiniz. İdealist davranabileceğiniz, çocuksu havanızı üzerinizden atacağınız bu süreci en iyi şekilde kullanmayı başarabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter, bugünden itibaren bir yıl boyunca size maddi şanslar ve fırsatlar getirmeye başlayacak. Gelirleriniz artabilir, ek işler, karlı alışverişler, mevcut iş de olumlu gelişmeler, maaş veya prim artışları, farklı parasal kaynaklarda artışlar v.b söz konusu olabilir. Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Aslan

Jüpiter bir yıl boyunca, özgüveninizi ve çekiciliğinizi arttıracağı gibi sizi daha cazip birine dönüştürerek hayranlarınızın artmasına neden olacaktır. Nedensiz şekilde kendinizi iyi hissetmeye başlamanız sizi şaşırtmasın astrolojide buna Jüpiter’in dokunuşu diyoruz! Hayatınızın hiçbir alanında artık daha azıyla yetinmek zorunda değilsiniz.

Başak

Haberin Devamı

Burç değiştirerek Aslan burcuna geçen Jüpiter, planlarınıza ve hedeflerinize odaklanacağınız, kendi kendinize kalarak kişisel gelişiminiz adına çalışmalar yapabileceğiniz özel bir döneme giriş yapmanızı sağlıyor. Bugünden itibaren bir yıl boyunca yapacağınız çalışmalar amaçlarınıza giden yolda size çok yardımcı olacaktır.

Terazi

Bugünden itibaren daha yararlı, size her anlamda fayda sağlayabilecek arkadaşlık ilişkileri kurabilir, yeni çevrelere girebilir, grup organizasyonları, sosyal sorumluluk projeleri v.b ekip çalışması gerektiren işler kanalıyla farklı şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Grup içerisinde liderlik rolü üstlenebileceğiniz, sosyal açıdan renkli ve hareketli bir yıllık süreçte olacaksınız. Bir yıl boyunca sizi destekleyen ve şans getiren meslektaşlar, arkadaşlar ya da gruplar pek çok hedefinize ulaşmanız konusunda size yardım edebilirler. İlham veren bu kişiler sayesinde liderlik pozisyonuna soyunabilir ve amaçlarınızı hızlı şekilde gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz. Çevre desteğinin yüksek olabileceği bir süreçte olacaksınız.

Akrep

Haberin Devamı

Jüpiter bugünden itibaren bir yıl boyunca, kariyer ve statü evinize geçerek size iş hayatınızda ve kariyerinizde yeni seçenek ve fırsatlar sunmaya başlayacak ve bu alanda sizi koruma altına alacak. İş hayatınız ve kariyeriniz ışıldamaya başlıyor. Etkili pozisyondaki kişilerin hayranlığını kazanabilir, dikkatlerini çekebilirsiniz ya da daha fazla toplum önünde olmaya başlayabilirsiniz. Şanslar ardı ardına gelebilir.

Yay

İçinizdeki maceraperest Yay ruhu uyanıyor ve türlü heyecan yaşama, seyahatler, eğitim, medya, bilişim, elektrik elektronik, dış ticaret, halkla ilişkiler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantıları, büyüme, genişleme başlıklarında kendinizi tutmakta zorlanıyorsunuz. Önümüzdeki bir yıl içinde, sık sık seyahat etme şansı bulabilir, şanslı yolculuklar yapabilir, yeni şeyler öğrenmek isteyebilir, bu amaçlı eğitimlere başlayabilirsiniz. Öğrenci Yay’lar için de güzel bir dönem olacaktır. Öğretmenlerin desteği ilerlemenizi kolaylaştırırken, yüksek öğretim ve araştırma konularında farklı destekler ve fırsatlar da söz konusu olabilir. Farklı kültürlere, felsefelere ya da metafizik konulara merakınız artabilir ya da bu alanlardaki bilginizi çevrenizle paylaşmak veya fikirlerinizi pazarlamak isteyebilirsiniz.

Oğlak

Haberin Devamı

Bugünden itibaren bir yıl boyunca, ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda türlü şans ayağınıza gelebilir. Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz. Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız. Şanslar, eşinizin veya farklı alanlardaki partnerlerinizin (müşteriler, akrabalar, bankalar, iş yerindeki kişiler v.b)gelirleriyle ilgili konularda kendini göstermeye başlayabilir. Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Kova

Önümüzdeki bir yıllık süreçte, odak noktanız, evlilik, ortaklıklar, ciddi beraberlikler, büyük iş fikirleri veya yeni aşklar ya da işler olabilir. Bu alanlarda yakalayabileceğiniz şanslar ilgi çekici görünüyor. Her tür ilişkinizde anlayışlı kişiler ön planda olacak bu süreçte. Yalnız Kova’lar yeni aşklara yelken açabilirler, mevcut ilişkisi olanlar ilişkilerini bir sonraki boyuta taşıyabilirler veya evli olanların evliliklerinde şanslı gelişmeler yaşanabilir. Fırsat niteliğinde anlaşmalar veya şanslı ortaklıklar gündeme gelebilir. Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter bir yıl boyunca, medya, halkla ilişkiler, bilişim, destekçi kişiler ve özel ilişkileriniz açısından önemli sayıda fırsatı ve şansı hayatınıza taşıyabilir. Belli projelerinizi tamamlayarak çoğunluğun beğenisine sunabilirsiniz. Gerekli kişilere ulaşmakta ve yardım almakta zorlanmayacağınız bir dönemde olacaksınız. Daha fazla göz önünde olabileceğiniz ve dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz bir süreç. Daha aktif, etkili, ama sizin önünüze geçme çabasında olmayacak kişilerle iş birliği içine girebilir, kendinizi daha iyi ortaya koyabilir veya kendi işinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Bugünden itibaren 13 ay boyunca, iş hayatınız istediğiniz kıvama gelebilir, kendinize uygun çalışma arkadaşları bulabilir veya çalışma ortamı yakalayabilirsiniz. Yeni bir iş arayışınız varsa bu alanda olumlu gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda sorumluluk almaktan kaçmayacağınız bir süreçte olacaksınız ve çeşitli kanallarla farklı fırsat ve şanslarla karşılaşabileceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da desteklendiğiniz ve mevcut hastalıklarınız varsa iyiye doğru bir gidişin gözlemlenme olasılığının yüksek olduğu bir süreç olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları