Pistorius bu kez de kavgaya karıştı

Güncelleme Tarihi:

Pistorius bu kez de kavgaya karıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 11:16

Geçen sene Sevgililer Günü’nde kız arkadaşı Reeva Steenkamp’i kastılı olarak öldürdüğü gerekçesiyle cinayetten yargılanan ampute atlet Oscar Pistorius’un, bir gece kulübünde kavgaya karıştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

‘Blade Runner’ lakaplı rekortmen atletin basın sözcüsü Anneliese Burgess, Pistorius’un gece barda olduğunu kabul ederken “Evet, Oscar, kuzeniyle birlikte gece kulübünün sakin bir yerinde oturuyordu. Jahed Mortimer isimli kişi, Oscar ve kuzeninin yanına gelerek devam etmekte olan dava ile ilgili sert sözler söylemeye ve bağırmaya başladı” dedi.

Pistorius’un yanlarına gelen şahıstan uzaklaşmasını istediğini belirten Burgess “Oscar daha sonra mekandan ayrıldı. Kendisi zaten kamusal alanda böyle tepkilerin olabileceğini kabullendi ve bunlara saygı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

SEVMEDİĞİ BİR ARKADAŞININ ARKADAŞI
Güney Afrika basınına göre ise Mortimer, Pistorius’un sarhoş ve çok sinirli olduğunu belirtirken önce yıldız sporcunun karşısındaki şahsı göğsünden ittiğini ardından da Mortimer’in aynı şekilde karşılık verdiğini yazdı. Haberlerde Mortimer’in, Pistorius’un uzun zamandır yıldızının hiç barışmadığı futbolcu Mark Batchelor’un bir arkadaşı olduğu da ifade edildi.

Haberin Devamı

YERE DÜŞTÜ VE GİTTİ
Juice isimli magazin internet sitesine göre ise Mortimer, Oscar Pistorius’un kendisini tanıdığını ve “Ooo, sen hiç ünlü olmayan Jared Mortimer’sin” dediğini ifade etti. Ardından da sözel olarak Blade Runner’ın kendisine saldırmaya başladığını belirtti. Güney Afrikalı ampute sprinterin kendisini itip kakmaya başladığını belirten Mortimer, kendisinin de karşılık vermesi sonrası Pistorius’un yere düştüğünü ve gece kulübünden ayrıldığını belirtti.

HİÇ OLAY OLMADI
Gece kulübünün ortaklarından Perry Mermigas ise Oscar Pistorius’un geldiği gece en ufak bir olayın bile yaşanmadığını söyledi. Yıldız atletin kuzeniyle birlikte geldiğini belirten Mermigas “Kendisine bir loca verdik. Bir kaç içki aldı ve yaklaşık 1 saat sonrada kulüpten ayrıldı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!