Kenan Doğulu'nun kıskançlığından EVET diyemiyor

Güncelleme Tarihi:

Kenan Doğulunun kıskançlığından EVET diyemiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 09:18

Beren Saat’in “Kösem Sultan” dizisi için başrol teklifi aldığı, ancak nişanlısı Kenan Doğulu’nun kıskançlığı nedeniyle projeye “evet” demekte kararsızlık yaşadığı iddia ediliyor

Haberin Devamı

YAPIM şirketi Tims Prodüksiyon’un “Muhteşem Yüzyıl”dan sonra çekmeyi planladığı yeni Osmanlı dizisi “Kösem Sul­tan”ın başrolü için Beren Saat’in adı geçi­yor.

Saat’in Tims Prodüksiyon’un patronu Timur Savcı’dan aldığı rol teklifine sıcak baktığı, ancak nişanlısı Kenan Doğulu’nun kıskançlığı nedeniyle “evet” yanıtını ver­mekte tereddüt yaşadığı öne sürülüyor.

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre; iddialı bir dizide rol almak isteyen Beren Saat, “Kösem Sultan” için gelen başrol tek­lifinin ardından Kenan Doğulu’yla görüş­tü, fikrini sordu. Doğulu, senaryosunda öpüşme sahnelerinin bulunduğu dizide oynamasına olumlu bakmasa da kara­rı nişanlısına bıraktı. Ancak Doğulu’nun mutsuzluğunu fark eden Saat, teklife sı­cak bakmasına rağmen Timur Savcı’ya bir süre düşünmek istediğini söyledi.

Ünlü oyuncu, Savcı’ya son kararını düğünün­den sonra bildirecek.

Büyükada’yı terk etmişti

Kenan Doğulu, daha önce de “Benim Dün­yam” filminde Beren Saat ile Uğur Yücel’in öpüşme sahnesinin çe­kileceği gün setin bu­lunduğu Büyükada’yı terk ettiği haberleriyle gündeme gelmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!