Beşiktaş'ta skandal

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta skandal
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 01:11

BEŞİKTAŞ’ın 1 ay önce anlaştığı Yalçın Ayhan, siyah beyazlı takım ile İngiltere’ye Leeds’e giderek 1 gece kaldı ve dün Londra’da bulunan Spor direktörü Önder Özen ile telefon görüşmesi yaptıktan sonra İstanbul’a döndü. Yönetime yakın çevreler, adının Beşiktaş’la anılması sonrasında sosyal medyada siyah beyazlı taraftarlarca fazlaca eleştirilen Kasımpaşalı oyuncunun bu sebeple Türkiye’ye geri gönderildiğini belirttiler. Bu yaşananlar sonrasında Önder Özen istifa etti.

Haberin Devamı

YÖNETİM de Yalçın’la ilgili gelişmelerden haberleri olmadıklarını açıkladı. Siyah beyazlı kulübün Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve medya sorumlusu Metin Albayrak, Kasımpaşalı futbolcunun ne transferi ne de İngiltere kampından geri gönderilmesiyle ilgili hiç bir bilgilerinin olmadığını söylerken Futbol Şube Sorumlusu Mete Vardar da “Yönetim olarak anlaştığımız oyuncuyu KAP’a bildirdikten sonra antrenmanlara çıkartırız. Yalçın Ayhan yönetimin dışında Sportif Direktörümüz ile konuşup İngiltere’ye gelmiş. Fakat Önder Özen Londra’da olduğu için telefonla görüştü. Aralarında ne geçti bilmiyorum. Yalçın bu telefon görüşmesinden sonra eşyalarını alarak İstanbul’a döndü” ifadelerini kullandı.

İSTİFA KARARI BAŞKAN’IN MASASINDA

BEŞİKTAŞ macerası bir anlamda başlamadan biten Yalçın Ayhan ise siyah beyazlılardan aldığı davet üzerine İngiltere’ye gittiğini belirtip “Bu yaşananlar Beşiktaş gibi büyük bir camiaya yakışmadı. Bu yaşananlara gerçekten hiç bir anlam veremiyorum. Beşiktaş ile anlaşmadan buraya kendi isteğim üzerine geldiğim söyleniyor, böyle bir şey yok. Benim geleceğimden haberleri vardı” dedi. Öte yandan bu transferi yapan Önder Özen, Yalçın’ın gönderilmesinin ardından istifasını vermek için İstanbul’a geldi. Kararı başkan verecek.

Haberin Devamı

Yalçın, Beşiktaş’ı mahkemeye veriyor

KAMPTAN gönderilerek büyük şok yaşayan Yalçın Ayhan’ın menajeri Haluk Canatar Beşiktaş’ı mahkemeye veriyor. Bir ay önce resmi sözleşmeyi imzaladıklarını ifade eden Canatar “Beşiktaş gibi bir kulübün böylesine bir transfer kaosuna yol açması akıl alır gibi değil. FIFA, UEFA ve yerel mahkemelerde hakkımızı arayacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!