Halilhodzic sahaya indi

Güncelleme Tarihi:

Halilhodzic sahaya indi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 23:59

Başarılı futbol adamı, yardımcılarıyla kamp kadrosu, hazırlık maçları programları ve takıma takviyeler konusunda toplantı yaptı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’un 2 yıllık anlaştığı Vahid Halilhodzic, dün sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine gelerek iş başı yaptı. Tesisleri ve sahaları inceleyen Boşnak teknik adam, daha sonra Fransa’dan birlikte geldiği yardımcıları antrenör Jacky Bonnevay, kondisyoner Cyril Moine, kaleci antrenörü Mickael Boully, fitness antrenörü Sandy Guichard ve yardımcı antrenör Fatih Kavlak’ın da katılımıyla kamp kadrosu, hazırlık maçları programları ve takıma takviyeler konusunda toplantı yaptı.

4 iSME YOL GÖRÜNDÜ

TAKIMIN maçlarını da izleyen Boşnak hoca, Colman, Bamba, Malouda ve Celustka’nın bir an önce gönderilmesi için talepte bulundu. Yabancıların takıma katkılarının yetersiz olduğunu belirleyen Halilhodzic, en az 4 yabancı oyuncu takviyesi yapılmasını istedi. Öte yandan bordo mavililerin başında ilk çalışmasına bugün çıkması beklenen Halilhodzic, 5 sezon aradan sonra bordo mavili takımda görev alacak ilk yabancı hoca olacak.

Haberin Devamı

iKi YIL iÇiN 3.3 MiLYON EURO

TRABZONSPOR, Halilhodzic ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. KAP’a yapılan açıklamada, “Sayın Halillhodzic’e aylık 140 bin Euro ödenecektir” ifadelerine yer verildi. Vahid Halilhodzic bu sözleşmeyle iki yılda Trabzonspor’dan toplamda 3 milyon 360 bin Euro’luk bir gelir elde edecek.

‘Büyüklüğünü herkese gösterdi’

TRABZONSPOR CEO’su Burak Gürdal, Halilhodzic’in sözünü tutarak ne kadar büyük bir hoca olduğunu gösterdiğini söyledi. Gürdal, “Verdiğimiz fiyatın üstünde başka kulüplerden teklif aldı ama bize dediği gün geldi” diye konuştu..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!