Pilottan karısına şiddet davası

Güncelleme Tarihi:

Pilottan karısına şiddet  davası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 01:00

Pilot Arif E. eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla koruma istedi.Asıl şiddeti kendisini gördüğünü söyleyen kadına nafaka bağlandı.

Haberin Devamı

HAVA Kuvvetleri Komutanlığı'ndan pilot binbaşı rütbesiyle emekli olup, Türk Hava Yolları’nda (THY) pilot olan Arif E. (48), Halide E. (42) ile 1998’de Antalya’da evlendi. 2 çocukları olan çift, geçimsizlik nedeniyle bir süre sonra boşandı ancak 2 yıl önce yeniden evlendi. Geçimsizlik devam edince Arif E., Antalya 1'inci Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açarak, eşinin, çocuklarının önünde kendisini şemsiyeyle dövdüğünü belirtti. Arif E. dava dilekçesinde, şunları kaydetti: "Eşim eviyle ve ailesiyle ilgilenmiyor. Bana şiddet uyguluyor, fırsatını buldukça saldırıyor. Bu nedenle evden uzaklaştırılmasını talep ediyorum."Halide E. ise yanıt dilekçesinde, eşinin baskıcı kişiliğe sahip olduğunu belirterek iddiaları kabul etmedi:

‘O BENDEN DAHA İRİ’

Haberin Devamı

"Eşim evle ilgilenmemiştir. Eve alkollü gelip, beni darp etmiştir. Eşim fiziki olarak benden çok daha iri yapıdadır. Kendisine şiddet uygulayabilmem mümkün değil. Asıl o sürekli bana şiddet uygulamaktadır.” Halide E., 200 bin lira tazminat ile aylık 3 bin lira tedbir nafakası talep etti. İlk duruşmada, kadına 2 bin 500 lira tedbir nafakası bağlanmasına karar verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!