Öldürdüm, parçaladım, gömdüm ama cüzdan çalmadım

Güncelleme Tarihi:

Öldürdüm, parçaladım, gömdüm ama cüzdan çalmadım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 01:00

ANTALYA'da bir otel odasında öldürüp parçaladığı sevgilisi Esma Ekinci'nin (37) cesedini bavulla taşırken yakalanan Galip Özdemir (47), hırsızlıkla da suçlanması üzerine "Cinayetten ağırlaştırılmış müebbet verin, ancak hırsızlıktan 1 gün hapsin bile kaydıma geçmesine tahammül edemem" deyince mahkeme salonunu şoke etti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Ekinci İzmir’den Antalya’ya gelerek barlarda garson olarak çalışmaya başladı. Ekinci tanıştığı, minibüs şoförü ve 3 çocuk babası Özdemir ile görüşmeye başladı. 3 ay boyuncu görüşmeye devam eden Özdemir ile Ekinci arasında 26 Aralık’ta kaldıkları bir otel odasıda kavga çıktı. Özdemir, Ekinci’yi önce yastıkla boğdu ardından küvete taşıdı. Daha sonra dışarı çıktı ve bir mağazadan ekmek bıçağı, başka bir mağazadan da 2 tane bavul alıp otele döndü. Cesedi parçalayan Özdemir kadının eşyasını bir bavula, cesedi ise diğer bavula yerleştirdi. Özdemir daha sonra bir taksiyle ormanlık alana gitti. Bileklerinden kestiği elleri ormanlık alana gömen Özdemir, kadının cesedinin bulunduğu bavulla jandarmaya yakalandı.

PARASINI YİYECEK OLSAM...

Haberin Devamı

Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Özdemir dün, 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Özdemir ifadesini verdikten sonra söz alan Ekinci’nin avukatı “Sanık burada sadece cinayet olayıyla ilgili ifade verdi. Hırsızlık konusunda savunma yapmadı” dedi. Bunun üzerine söz alan Özdemir, şöyle dedi: “Terbiyesizlik etmesinler. Ben hırsızlık filan yapmadım. Çantasını almamla ilgili söylüyorlar bunu. Ben öldürdüm onu ve defnetmeye gidiyordum. Otel odasında hiçbir eşyasını bırakmak istemedim. O nedenle çantası, ne varsa topladım. Hırsızlık amacıyla yapmadım. Cinayetten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verin, ancak hırsızlıktan 1 gün hapsin bile kaydıma geçmesine tahammül edemem. Çocuklarım hakim ve savcı olacak. Onlara bir zararım olmasın. Rahmetliyi Allah’ın huzurunda rencide etmek istemiyorum. Öldü gitti, ama bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyordum. 450 lira babasından kalan emekli maşı vardı. Hatta öldürdüğüm gün de onun maaş alma günüydü. Ben parasını yiyecek olsam, maaşını çektirir öyle öldürürdüm.” Mahkeme, Galip Özdemir’in Manisa Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi’ne sevkine karar vererek duruşmayı 8 Eylül’e erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!