Juninho ve Kahe de katılıyor

Güncelleme Tarihi:

Juninho ve Kahe de katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 01:16

BREZİLYA'daki FIFA Dünya Kupası biterken, Karşıyaka'nın anlaşmaya vardığı Brezilyalı futbolcular Juninho ve Kahe, yarın takıma katılacak.

Haberin Devamı

Yönetimle 2 yıllığına anlaştıktan sonra pubis sakatlığı yüzünden transferi askıya alınan ofansif orta saha oyuncusu Juninho, "Sakatlanırsam para almam, aldığımı da iade ederim" garantisi verip takımda kalmıştı. Ülkesinden eşyalarını toplayarak dönen 29 yaşındaki futbolcu yarın ilk antrenmanına çıkacak.

Daha önce Gençlerbirliği, Manisaspor ve Tekden Denizlispor'u golleriyle sırtlayan 32 yaşındaki Kahe ise yarın sözleşme imzalayacak. Brezilyalı futbolcu, 2007'den bu yana top kodşturduğu ülkemizde Süper Lig'de 30, PTT 1'inci Lig'de 29 gol attı. Hücum hattında Ofoedu, Can Erdem, Ahmet Arı ve Onur Okan gibi skorer isimleri de bulunduran Karşıyaka'da yüzü gülen teknik direktör Yusuf Şimşek, "Takımdan çok memnunum" dedi. İlk etap çalışmalarını yarın tamamlayacak Karşıyaka çarşamba Gölcük'te kampa girecek.

Haberin Devamı

YİNE TANIDIK SEÇTİ

Karşıyaka'ya geçen sezon devre arasında Turgutluspor'dan eski oyuncusu Can Erdem ile Tekden Denizlispor'dan öğrencileri olan Onur Alkan ve Ahmet Arı'yı aldıran Yusuf Şimşek, bu transfer döneminde de güvendiği isimlere kanca attı. Şimşek, dış transferde 11 isimle anlaşan Karşıyaka Çaykur Rizespor'dan tanıdığı kaleci Loriya, Tekden Denizlispor'dan eski öğrencileri Yenal ile Kahe'yi getirdi. Yeşil kırmızılılar alternatif stoper de transfer edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!