‘Hiç bir şartımız yok’

Güncelleme Tarihi:

‘Hiç bir şartımız yok’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 01:11

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, olağanüstü genel kurul öncesi yaptığı çıkışla, önemli mesajlar verdi.

Haberin Devamı

Görev süresi içindeki tek düşüncelerinin, kentin kulübünü yaşatmak olduğunu vurgulayan başkan, “Bizim; başkan olmamız, olmamamız, birilerinin yönetici olması, ya da başka bir takımla birleşme ve birleşmeme gibi şartlarımız yok” diye konuştu.

Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, Nallıhan Ankaragüçlüler Derneği’nin açılışını yaparken, 3 Ağustos olarak belirlenen olağanüstü genel kurul tarihi öncesinde yaptığı açıklamalarda önemli mesajler verdi.
likte kurdele keserek gerçekleştirdi.
Mehmet Yiğiner, göreve geldikleri günden itibaren kurumsallaşmaya büyük önem verdiklerini, çok büyük ekonomik sıkıntı çekmelerine rağmen, takıma bunu yansıtmama adına hiç eksiklik yaşatmadıklarını belirtip, “Taraftarın heyecanı, Ankaragücü sevgisi ve sorumluluğumuzun bilinciyle, hiçbir geliri olmadan bu takımı şampiyonluğa oynattık. Son yıllarda olmayan bir taraftar desteği gördük. Ankara’ya bir sinerji, bir hareket geldi. Tüm olumsuzluklara rağmen diğer branşlar da dahil binlerce gence spor yapma imkanı sağladık. Ankaragücü’nün yaşaması adına, başta Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere destek olunması, Ankaragücü’ne sahip çıkılması şart” diye konuştu.

Haberin Devamı

HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIRIZ

Yiğiner, takımın Süper Lige çıkacağına olan inancının tam olduğunu vurgulayıp, şunları söyledi:
“Ama birileri de şunu bilmeli ki bu kulüp bitsin, kapansın mantığı yanlış bir mantık. Buna müsaade etmeyeceğiz. Bizim derdimiz sadece ve sadece Ankaragücü’nün başarısı ve yaşaması. Bizim başkan olmamız, olmamamız, birilerinin yönetici olması, başka bir takımla birleşmesi ya da birleşmemesi gibi şartlarımız yok. MKE Ankaragücü tarihiyle; imalatı harbiye ruhuyla birlikte birleşirse eğer, biz her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Yeter ki şehrimizin kulübü yaşasın. Kurtuluş savaşında şehit ve gazi vermiş bir kulüp. Ankaragücü’nün manevi bir değeri var. Bizim üzerimize düşen görev Ankaragücü’ne sahip çıkmak. Taraftar bunu fazlasıyla yerine getiriyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!