Karikari'ye teklif yağıyor

Güncelleme Tarihi:

Karikariye teklif yağıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2014 12:55

Balıkesirspor'un geçen sezon İsveç'in AIK Stockholm Kulübü'nden kiraladığı Ganalı forvet Kwame Amponsah Karikari'ye, Spor Toto Süper Lig'den 4 takımın yanı sıra ABD ve Danimarka'dan da transfer teklifi geldiği bildirildi.

Haberin Devamı

Genç golcünün menajeri Erk Toros, yaptığı açıklamada, Karikari'nin geçen sezon AIK Stockholm Kulübü'nden kiralık olarak geldiği Balıkesirspor'da 22 maçta forma giydiğini ve 12 gole imza atarak takımının Spor Toto Süper Lig'e çıkmasında büyük katkı sağladığını söyledi.

Karikari'nin kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübü AIK Stockholm'e döndüğünü ve yeni sezon hazırlıklarına burada başladığını dile getiren Toros, oyuncusuna yeni sezon öncesi Türkiye'den ve başka ülkelerden çok sayıda takımdan transfer teklifi geldiğini bildirdi. Toros, Spor Toto Süper Lig'den Balıkesirspor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Torku Konyaspor'un dışında ABD'den Vancouver Whitecaps ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarının Karikari ile ilgilendiklerini anlatarak, “Karikari geçen yıl ilk kez geldiği Türkiye'den çok mutlu ayrıldı ve yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. Talip olan kulüplere transferle ilgili şartları söyledik. Sanıyorum bu hafta sonuna kadar Karikari'nin yeni takımı belli olur. Ancak Karikari'nin ilk tercihi Türkiye olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Lalewele'nin durumu

Karikari'nin yanı sıra yine geçen sezon Balıkesirspor'un İsveç'in AIK Stockholm Kulübü'nden kiraladığı Togolu orta saha oyuncusu Atakora Lalawele'nin de sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübüne döndüğünü ifade eden Toros, “Lalewele için de birçok kulüp girişimde bulundu. O da Türkiye'ye dönmek için gün sayıyor. Lalewele gelen teklifler konusunda kararsız. Karar vermesini bekliyoruz” diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!