Başkonsolos Ekici: Muhtaçları unutmayın

Güncelleme Tarihi:

Başkonsolos Ekici: Muhtaçları unutmayın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2014 12:23

FRANKFURT Başkonsolos Ufuk Ekici’nin verdiği iftar yemeğine iş, sivil toplum, inanç ve siyaset dünyasının saygın isimleri buluştu.

Haberin Devamı

Başkonsolos Ekici, “Ramazan ayı, dünyada sayıları 1.5 milyarı bulan insanlar için önemli aydır. İnsanlarımızı birbirimize yaklaştıran sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, komşuluk, akrabalık, dostluk gibi duygularının arttığı aydır. Hoşgörü ve dayanışmanın yoğunlaştığı bir ay. Bu mübarek ayda, evrensel ilkeleri aynı zamanda İslam’a göre de dostluk, dayanışma, kardeşlik gibi ilkeleri en iyi şekilde yaşamanın gayreti içindeyiz. Bu bağlamda topluma duyarlı olunmasını, muhtaç olan aile ve çocuklara yardım eli uzatılmasını temenni ediyorum” dedi.

İftara, Emniyet Müdürü Robert Schaefer, Hessen milletvekili Turgut Yüksel, DİTİB Hessen Başkanı Fuat Kurt, Türk Alman Sağlık Vakfı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Bilgin, MUSİAD Hessen Başkanı Musa Aydın, İGMG Hessen Başkanı Bilal Kaçmaz, Musevi Cemaati Hessen Başkanı Jackob Gutmark ile Konsolos Özkan Durmaz da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!